Latterligt! Real-stjerne med sæsonens værste film

Real Madrids anfører, Sergio Ramos, er især kendt for sit kontante forsvarsspil, men i gårsdagens kamp mod Shakhtar viste han også prøver på andre 'talenter'

Der er ikke nogen tvivl om, at Sergio Ramos er en af verdens bedste forsvarsspillerr.

Real Madrids anfører har leveret præstationer på top-niveau i flere sæsoner - både i de hjemlige turneringer og på den europæiske scene. En vigtig mand for den spanske storklub, der også forlængede kontrakten med den spanske landsholdsspiller frem til 2020.

Men det er ikke alt, Ramos kan prale af at være god til.

TV: Historiens værste forsøg på film?

Det beviste han i den grad i Champions League-opgøret mod Shakhtar Donestk tirsdag aften, hvor de spanske favoritter sejrede med 4-0. Ved stillingen 1-0 stod Cristiano Ronaldo klar til at sparke et frispark ind i ukrainernes feltet, hvor Ramos blandt andet befandt sig.

Ramos nåede aldrig i nærheden af bolden, men det stoppede ham ikke i at forsøge at filme sig til et straffespark - og det var noget af en 'præstation' af Real-anføreren.

Den 29-årige midtstopper mente, at han blev holdt fast i trøjen af Shakhtar-forsvarsspilleren, men langsomme gengivelser beviste ikke dette. De viste til gengæld et jammerligt forsøg på film fra Ramos - noget, han nok ikke er meget stolt af dagen efter.

Real-stjernen blev da også i den grad mobbet på de sociale medier for sit 'kreative' film-forsøg.

- Sergio Ramos med et vanvittigt, atletisk dive i Shakhtars felt. Det er som at se nogen fra WWE (wrestling red.)

- Ramos med det største film-forsøg i 2015

- Det der var pinligt af Ramos #film

Der blev i øvrigt ikke dømt straffespark af kampens dommer - og Ramos fik heller ikke advarsel for sit lettere akavede forsøg på at få tilkendt et straffespark.

Du kan se Ramos' dårlige film i straffesparksfeltet i videoen øverst i artiklen

Ramos måtte udskiftes senere i opgøret med en skulder-skade efter en voldsom tackling af Taras Stepanenko. Real Madrids træner Rafael Benitez var dog optimistisk i forhold til sin anførers situation og forventede ikke, at skaden var alvorlig.

Du kan se højdepunkterne fra opgøret i videoen herunder, hvor Cristiano Ronaldo scorede hattrick.

Ekstra Bladet ELSKER Champions League. Derfor udlodder vi også fire originale CL-trøjer til heldige læsere. Læs mere om konkurrencen her