Annonce:
Annonce:

Lige i 'bulls eye'! Gutter, I må føle med denne City-stjerne

De fleste mænd har prøvet at få et ubehageligt hårdt slag i skridtet - noget der efter sigende skulle gøre virkelig ondt. Manchester Citys stjerne Edin Dzeko kan vist godt skrive under på det efter tirsdagens CL-opgør

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Den værste smerte, en mand kan opleve.

Så kort kan det forklares. De fleste mænd har nok oplevet det på et eller andet tidspunkt - at få et hårdt slag eller spark i den nedre regioner.

Og det er altså noget, der gør ondt. Virkelig ondt.

Det måtte Manchester Citys angriber Edin Dzeko sande i tirsdagens CL-opgør mod Barcelona. Den bosniske landsholdsspiller jagtede bolden i starten af kampen på Barcelonas banehalvdel og prøvede at skærme af, da Jordi Alba tog tilløb til at sende end aflevering til modsatte ende.

Dzeko gjorde sit forsvarsarbejde til UG, da han stoppede Albas skud - men måden han gjorde det på, kunne han nok godt have undværet.

45 minutters drømmebold holdt hele vejen for Barcelona

Spanierens hårde skud ramte Dzeko lige i klokkeværket, og City-angriberen skulle da også bruge en del tid på at komme sig over den smertefulde oplevelse.

Annonce:

Bosnieren fik dog ikke meget medfølelse fra TV3 Sports Champions League-kommentator Jan Mølby, der tørt konstaterede:

- Det gør også ondt, men der er ingen behandling for det, så vi kan ligeså godt spille videre, kan vi ikke?, sagde Mølby ved situationen, mens angriberen vred sig i smerte.

Det er ikke for ingenting, at mænd jamrer, når det bliver dasket i nosserne. Ifølge flere undersøgelser har mennesket et væld af smertereceptorer omkring kønsorganerne for at forhindre skader. Af samme årsag knækker vi sammen, så snart bolden eller foden har ramt os i skridtet - som det også fremgår tydeligt af videoen med Dzeko.

I weekendens Premier League-runde fik Hulls Tom Huddlestone også samme smerte at føle, da kontroversielle Joey Barton smækkede en knytnæve direkte i kuglerne på Hull-spilleren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: