Liverpool-boss hylder fan i koma: - Finalen er for ham

Sean Cox vil være i Liverpool-spillernes tanker, når de 26. maj møder Real Madrid i Champions League-finalen i Kiev. Den 53-årige Liverpool-fan er fortsat i kritisk tilstand efter overfaldet i sidste uge

Når Liverpool 26. maj går ind til Champions League-finalen mod Real Madrid, vil det være med Sean Cox i tankerne.

Liverpool-tilhængeren blev på tragisk overfaldet uden for Anfield i sidste uge i forbindelse med den første semifinale, og den 53-årige englænders tilstand er stadig kritisk. Han er fortsat i kunstigt koma.

Det fylder meget i Liverpool, og manager Jürgen Klopp nævnte igen Cox efter 2-4-nederlaget til Roma på Stadio Olimpico (se alle målene i klippet over artiklen).

- Det er 100 pct. en finale for Sean Cox. Vi sagde før kampen, at vi tænkte på det,. Nu er vi her, og alle vores bønner og gode tanker går til ham, sagde Klopp til Mediaset Premium efter slutfløjt i den italienske hovedstad, hvor Liverpool var lige ved at komme i problemer.

- Vi var heldige i dag, det ved vi. Roma er stærke, men vi havde dem, hvor vi ville. De var vilde, tog chancer, og vi kom foran 2-1. Alt godt.

- Men så gjorde vi ikke nok på vores kontraangreb. Vi brugte ikke den plads, som de gav os, sagde Jürgen Klopp, der dog kunne fejre en samlet triumf sammen med de omkring 5000 Liverpool-fans, som havde taget turen til Rom.

Mange flere vil drage til Kiev senere på måneden, og med i tankerne vil de have Sean Cox.

Liverpools europæiske finaler

Liverpool har været i finalen i Europa cup'en for mesterhold/Champions League syv gange. Fem af finalerne har den engelske klub vundet.

1976/77 Liverpool-Borussia Mönchengladbach 3-1

1977/78 Liverpool-Club Brugge 1-0

1980/81 Liverpool-Real Madrid 1-0

1983/84 Liverpool-Roma 5-3 (efter straffesparkskonkurrence)

1984/85 Juventus-Liverpool 1-0

2004/05 Liverpool-Milan 6-5 (efter straffesparkskonkurrence)

2006/07 Milan-Liverpool 2-1

Champions League Trods komisk selvmål: Salah klar til kongemøde med Ronaldo

Agostino Di Bartolomei inden Europa Cup-kampen mod FC Köln - og Stefan Engels i hvidt. Foto: All Over Press Sport og Spil Roma-chefens totale nedtur: Tabte til Liverpool og begik selvmord

4 kommentarer
Vis kommentarer