Liverpool får midtbaneopmuntring frem mod CL-finalen

Både Emre Can og James Milner er tilbage fra de skadedes rækker

Liverpool FC har længe haft udsigt til at skulle spille Champions League-finale mod Real Madrid på lørdag med en skrøbeligt besat midtbane.

Skader har haft reduceret manager Jürgen Klopps valgmuligheder til nærmest ingen, men nu lysner det.

Den tyske landsholdsspiller Emre Can vendte mandag tilbage til træning, efter han har siddet ude i to måneder med en rygskade.

Også James Milner, som gik glip af sæsonens sidste ligakamp med en mindre muskelskade, er tilbage.

Emre Can - til højre - er igen skadesfri. Foto: Gareth Fuller/AP
Emre Can - til højre - er igen skadesfri. Foto: Gareth Fuller/AP

Klopp er dog forsigtig med at glæde sig for tidligt over Emre Cans comeback og venter med at regne sine muligheder for at bringe ham i spil for endegyldige.

- Det afhænger altid af reaktionen. Men lad mig sige det på denne måde: For ti dage siden troede jeg ikke, at det ville være muligt, at han kunne gøre, hvad han gjorde i dag. Det så godt ud. Det er meget positivt, men vi er nødt til at vente.

- Døren står åben, og han er desperat efter at spille en rolle. Vi får at se, siger Jürgen Klopp ifølge Reuters.

Foruden Emre Can har også Adam Lallana været ude med en slem skade, og da Alex Oxlade-Chamberlain er færdig for sæsonen, havde Klopp i et godt stykke tid kun Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum og James Milner af fødte midtbanespillere til sin tremandsmidtbane.

Adam Lallana kom i kamp, da Liverpool afsluttede Premier League med 4-0 hjemme over Brighton.

Ekstra Bladet dækker Champions League-finalen LIVE lørdag 26. maj kl. 20.45.

OB Sådan blev Kent Nielsen fyret: 'Jeg anede intet'

VM 2018 Spansk blodbad: Til VM uden Premier League-trio

Andreas Christensen og Chelsea tager lørdag i mod Romelu Lukaku og Manchester United i dette års FA Cup finale. Foto: AP Sport og Spil To mand under pres: Fyringstruet og upopulær i klubben

Arsene Wenger modtager fansenes hyldes ved hjemmekampen mod Burnley. Foto: Matthew Childs. Sport og Spil Mølby: Han er det bedste valg for Arsenal

Mathias Jensen bliver jagtet af klubber i de store ligaer. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Står til nyt konge-salg: Han er Danmarks mest eftertragtede spiller

1 kommentar
Vis kommentarer