Liverpool holder vejret: Stor usikkerhed om skadet Salah

Topscoreren måtte udgå af onsdagens Champions League-brag mod City - nu venter en nervepirrende scanning

Der var ikke spillet mange minutter af 2. halvleg onsdag aften på Anfield, før der gik et sug gennem de omkring 40.000 tilskuere.

Egyptiske Mohamed Salah, ham med de 38 kasser for Liverpool foreløbig denne sæson, humpede rundt og måtte lade sig udskifte.

I forhold til selve opgøret mod Manchester City var det nok til at leve med. Englands storhold denne sæson var blevet onduleret i de første 45 minutter, så der stod utrolige 3-0 på lystavlen til de røde.

Men i forhold til resten af sæsonen. Til kampen i Premier League på lørdag, returopgøret på Etihad næste uge og alle de resterende kampe...så kunne det være voldsomt for The Reds.

På sidelinjen ved udskiftningen viste tv-billederne, at Salah tog sig til lysken og omgående forlod stadion, mens hollandske Georginio Wijnaldum løb ind i et naivt forsøg på at udfylde tomrummet.

I det danske tv-studie kiggede eksperterne, de tidligere landsholdsspillere Preben Elkjær og Per Frimann, med skepsis og uro på udskiftningen.

- Det er et ekstremt dårligt tegn, sagde Frimann og begrundede: - Fordi lyskeskader er ubehagelige. Du kan ikke rigtig forudsige, hvor alvorlig den er, og hvor lang tid der går, før du er tilbage, sagde den tidligere Anderlecht-stjerne.

Du kan se hele tv-klippet med Elkjær og Frimann over artiklen.

'Jeg håber, han har ret'
Efter opgøret, som Liverpool vandt 3-0, var manager Jürgen Klopp selvsagt tilfreds med resultatet - mens han var anderledes forbeholden om Salahs situation.

- Han sagde til mig: No no no, not serious. Jeg håber, han har ret, sagde tyskeren og krydsede fingre for en positiv scanning af sin stjerne.

Se interviewet med Klopp herunder.

Liverpool var i en position, hvor der ikke var nogen grund til at tage chancer, forklarede Klopp efterfølgende til medierne.

- Han kom ud til mig på sidelinjen og sagde, at han kunne mærke et eller andet, og det var nok for mig til at spørge vores læge, sagde Klopp, der kort efter foretog udskiftningen.

Mohamed Salah scorede det første af Liverpools tre mål i den første af de to kvartfinaler i Champions League mod Manchester City.

Dermed kom han op på syv træffere i turneringen. Det samme antal som Roberto Firmino og Sadio Mané i øvrigt.

Liverpool møder ærkerivalerne fra Everton lørdag på Goodison Park, mens City venter i returopgøret tirsdag aften.

Mølby: Han er uden tvivl årets spiller i Premier League

Kung-Fu, skaller og overfald: Fodboldspillere der går amok

Tennis-baben Malou: Her er historien om bryst-billedet