'Lord Bendtner' skabte ståhej ved Old Trafford-comeback

Nicklas Bendtner fik kun 20 minutter på banen mod Manchester United - men den danske angriber skabte alligevel meget opmærksomhed om sin egen person, selvom han var usynlig i opgøret

Om han kan lide det eller ej, så slipper Nicklas Bendtner ikke for det resten af sin karriere: At blive omtalt som Lord Bendtner - og i samme ombæring blive en smule latterliggjort.

Den danske angriber har altid været en fodboldspiller med stor selvtillid og med klare og ambitiøse - nogle vil sige urealistiske - mål. Allerede som helt ung, da han begyndte at figurere på Arsenals førstehold, havde Bendtner nogle faste meninger og klare ambitioner.

Danskeren er blandt andet blevet citeret for at sige dette:

- Jeg vil være topscorer i Premier League, topscorer ved VM, og inden for fem år, vil jeg være blandt de bedste angribere i verden. Tro mig, det vil ske.

- Hvis du spørger mig, om jeg er en af de bedste angribere i verden, vil jeg sige 'ja', fordi jeg tror på det.

Se også: Før CL-brag: Bendtner løber med opmærksomheden

Se også: Sådan noget Lord: Bendtners rival scorer igen

Desværre for Bendtner er det dog ikke gået i den retning på klub-plan.

Den 27-årige angriber slog aldrig rigtig til i Arsenal, i Juventus var han et decideret flop og indtil videre har han kun været reserveangriber i den tyske topklub Wolfsburg.

De selvsikre udtalelser og hans karrieres forløb har betydet, at Bendtner er blev drillet af fodboldfans siden da, og tidligt i forløbet fik han øgenavnet 'Lord Bendtner' - på grund af arrogancen og forholdet til baronessen Caroline Flemming.

Derfor var det også ventet, at danskeren igen ville lave overskrifter, da Wolfsburg var på besøg på Old Trafford i Manchester onsdag aften.

Og det gjorde han.

Bendtner gjorde ikke stor væsen af sig, da han endeligt kom ind for Wolfsburg. (Foto: AP)
Bendtner gjorde ikke stor væsen af sig, da han endeligt kom ind for Wolfsburg. (Foto: AP)
 

Ikke på banen, hvor han var harmløs i de 20 minutter, han fik på grønsværen. Men Bendtner var naturligvis et hit på nettet og på de sociale medier, hvor den ikke fik for lidt.

Og da danskeren blev skiftet ind på Old Trafford, hvor han ikke har spillet siden Arsenal-dagene, kunne publikum heller ikke dy sig for at komme med en 'kommentar'.

Hør publikums reaktion ved Bendtners indskiftning og se to muligheder, som danskeren ikke udnyttede, i videoen øverst i artiklen.

Især på Twitter var folk i drillehumør - her følger et udpluk af de såkaldte 'Bendtner-memes', da danskeren blev skiftet ind på Uniteds hjemmebane.

29 kommentarer
Vis kommentarer