Mål-massakre!

RB Leipzig og Yussuf Poulsen fik en lussing på Old Trafford, hvor kontrastærke Manchester United vandt 5-0

Marcus Rashford var i hopla. Foto: Ritzau Scanpix
Marcus Rashford var i hopla. Foto: Ritzau Scanpix

Mens Manchester United har fået en skuffende sæsonstart i Premier League, fortsætter klubben de gode takter i europæisk fodbold.

United vandt også sin anden gruppekamp i Champions League, da tyske RB Leipzig blev besejret hele 5-0 på Old Trafford onsdag aften.

Marcus Rashford fik kun en halv time på banen, men scorede alligevel tre gange for Manchester United i 5-0-sejren over RB Leipzig. Foto: Anthony Devlin/Ritzau Scanpix
Marcus Rashford fik kun en halv time på banen, men scorede alligevel tre gange for Manchester United i 5-0-sejren over RB Leipzig. Foto: Anthony Devlin/Ritzau Scanpix
 

Efter 2-1 ude mod Paris Saint-Germain i sidste uge har englænderne nu besejret begge de formodet værste rivaler i gruppen, der har Basaksehir fra Tyrkiet som fjerde deltager.

Forestillingen på det mennesketomme stadion blev endegyldigt afgjort med fire engelske scoringer i det sidste kvarter, hvor indskiftede Marcus Rashford scorede hattrick.

RB Leipzig er ellers kommet flyvende fra start i Bundesligaen, men leverede en skuffende indsats og blev til slut fældet af hjemmeholdets hurtigløbere.

Gæsterne havde Yussuf Poulsen med fra start som spydspids, men lige som sine offensive kolleger lavede danskeren generelt for mange fejlafleveringer.

Manchester United kom foran midt i første halvleg, da Mason Greenwood modtog en dyb stikning på kanten af offside og scorede med et fladt spark.

FCK's store hovedpine: Hvor finder vi en sportsdirektør?

Scoringen var en gave til hjemmeholdet, der nu slap for at skulle satse offensivt mod det altid kontrastærke Leipzig-hold.

I stedet var det tyskerne, der fik lov til at løbe sig trætte i forsøget på at fremtvinge den udligning, der aldrig kom.

Mod slutningen kastede Leipzig flere og flere spillere frem, og så fik United-spillerne plads til deres foretrukne våben under Ole Solskjærs ledelse, nemlig hurtige modangreb.

14 minutter før tid blev Leipzig fanget højt oppe på banen, så Bruno Fernandes kunne spille Rashford fri. Alene med målmand Peter Gulacsi svigtede landsholdsspilleren ikke.

Det gjorde han heller ikke to minutter senere, da en Leipzig-spiller var for længe om at få bolden under kontrol. Fred var over ham og spillede Rashford i dybden til en ny scoring.

 

Kort før tid begyndte det at ligne en afklapsning af Bundesligaens førerhold. Marcel Sabitzer bremsede en frispillet Anthony Martial med en vildt satset tackling.

Martial udnyttede selv det efterfølgende straffespark og var kort efter manden bag oplægget til sit holds femte og sidste scoring.

Hans aflevering fandt Rashford, der sikkert sparkede den i nettet til en overraskende stor sejr.

Så er de på tavlen

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.