Målene manglede i Manchester

Real Madrid er endnu større favoritter til at nå Champions League-finalen efter at have holdt nullet i den første semifinale mod Manchester City

Hør analyse af kampen mellem Manchester City og Real Madrid her. (Fotocollage: AP)

De ville så pokkers gerne frem og lege, men for Manchester City blev den historiske Champions League-semifinale mod Real Madrid tirsdag aften (det var klubbens første) aldrig det sus, de havde sat næsen op efter.

0-0 fik Real med hjem til Spanien, og spanierne kan tilmed sidde i flyveren og ærgre sig over, at de ikke formåede at udnytte kampens to største chancer, der begge tilfaldt dem i 2. halvleg.

Real var uden Cristiano Ronaldo, der ikke var kommet sig helt over sin skade, mens Karim Benzema tilmed måtte udgå med en skade i pausen.

Det var tydeligt at se, at cheftræner Zinedine Zidane med de to ude samt en returkamp på hjemmebane ikke havde det vilde behov for at skabe kampen og satse alt for meget frem ad banen.

Ofte havde Real en hel hær af folk bag bolden. De havde held med og dygtighed til at bryde kampens flow, begå mange små frispark og hurtigt komme hjem, når City forsøgte omstillinger.

Joe Hart reddede City
Kampen var af samme grund generelt ingen stor oplevelse. Fernando og Fernandinho fyldte meget på Citys defensive midtbane de første 45 minutter, mens Kevin De Bruyne og Silva frem til udskiftningen ofte kom hurtigt frem. Men de kunne ikke bryde Real-defensiven op, og derfor var kampen generelt pokkers chancefattig.

Efter pausen så det slemmere og slemmere ud for hjemmeholdet, der tilmed måtte se modstanderne kreere kampen to største chancer

Først traf Jesé overliggeren med sit hovedstød efter 71 minutter, og Pepe var ti minutter senere helt fri foran mål med kun Joe Hart foran sig, da et hjørnespark landede for fødderne af ham. Portugiserens afslutning var dog lige på målmanden, der parerede.

Det lå i kortene, at skulle der komme noget fra City, skulle det komme fra Kevin De Bruyne. Belgieren tilspillede sig kampens sidste chance, da han fik et frispark på kanten af feltet. Han sparkede selv, men Keylor Navas fik verfet bolden over overliggeren.

City havde haft godt tag om kampen den første time, men herefter lykkedes det effektivt Real at tøjle kampen og sin modstander bedre og bedre.

De kan frem mod returkampen på Bernabéu på onsdag med rette kalde sig favoritter til at booke endnu en finalebillet.

15 kommentarer
Vis kommentarer