Målløst mareridt på Drømmenes Teater

Fanskarens frustrationer bredte sig i takt med fantasiløsheden på banen, da United forsømte at spille sig videre i Champions League

I denne situation når Wayne Rooney forrest, men ellers var det små med gennembrudskraften hos hjemmeholdet (Foto: AP)
I denne situation når Wayne Rooney forrest, men ellers var det små med gennembrudskraften hos hjemmeholdet (Foto: AP)

Manchester United gik ud til hjemmekampen mod PSV Eindhoven med den viden, at en sejr ville kvalificere holdet til knockoutfasen før den svære, afsluttende udekamp i Wolfsburg i den hidtil så tætte Gruppe B.

Det gav åbenbart nerver, for selv om både Wayne Rooney, Anthony Martial og Memphis Depay var blevet klar til at danne fronttrio, så kneb det især med skarpheden på den forreste tredjedel af banen.

Her kunne United have brugt fortidens forrygende forward George Best, hvis ti års dødsdag blev markeret før kampen.

Han er CL's vildeste frisparksskytte - scorer på 80 procent

Som ventet fik værterne hurtigt et massivt spilleovertag, men de manglede en dåseåbner. Gæsterne lurede på kontra og var gode til at føre bolden hurtigt fremad uden dog at komme til ret mange åbne chancer.

Jorrit Hendrix havde et godt forsøg efter den halve time men blev grebet ud af David de Gea, og kort efter brød Martial gennem offsidefælden i den anden ende. Men også han måtte bøje sig for en god redning, denne gang fra Jeroen Zoet.

TV: Se Bendtner få heldet med sig i Moskva

For sjette gang i denne sæson måtte United gå til pause med 0-0 på Drømmenes Teater, og mareridtet fortsatte efter pausen, hvor Jesse Lingaard sparkede over på den største chance.

Louis van Gaal havde set nok i det 58. minut og foretog en dobbelt indskiftning af Maraoune Fellaini og Ashley Young i stedet for spilforsinker Schweinsteiger og anonyme Depay.

Rynkerne blev dybere, som kampen skred frem, hos Louis van Gaal (Foto: AP)
Rynkerne blev dybere, som kampen skred frem, hos Louis van Gaal (Foto: AP)
 

Det hjalp ikke meget. Fantasiløsheden og fanskarens frustrationer bed sig fast.

Selv en erklæret United-fan som kommentator Morten Bruun måtte gå i seng:

United skal nu ud i en gyser i Wolfsburg, og det var en af de få United-spillere, der kunne være sin kamp bekendt, Chris Smalling, ikke tilfreds med:

- Vi gør det svært for os selv. Nu har vi den hårdeste kamp i gruppen tilbage. Lidt hurtigere boldomgang og et mål havde fået det til at løsne, sagde stopperen og fortalte, at holdet kendte betingelserne før kampen.