Målmand bag kæmpe-drop: Møg-kampen skjuler sandheden

Bayern-målmanden Sven Ulreich fik en uheldig hovedrolle i det afgørende semifinaleopgør mod Real Madrid tirsdag aften, men faktisk har Ulreich spillet fremragende i denne sæson

Blot sekunder inde i anden halvleg i den afgørende semifinalekamp mellem Bayern München og Real Madrid tirsdag aften skete det, der bare ikke må ske for en målmand.

SE KÆMPEDROPPET ØVERST

Bayerns franske midtbanespiller Corentin Tolisso sendte en aflevering tilbage mod Sven Ulreich i målet, som gled lige i det øjeblik, han var rykket ud af målet for at modtage bolden.

Konsekvensen blev, at bolden gik lige forbi Bayern-keeperen, og Karim Benzema fra Real Madrid kunne uden større anstrengelser trille bolden i nettet og bringe spanierne foran.

Det katastrofale drop skulle vise sig at koste dyrt, og en udligning fra colombianske James Rodriguez var ikke nok til at redde Bayern, der tabte 3-4 sammenlagt.

'Et mareridt for Ulreich'
- Det er en gave. Det er et rod. Det er et mareridt for Bayern og målmand Ulreich, lød det fra Sky Sport under mediets livedækning af kampen. 

- Hvad tænker Ulreich på? Benzema kan ikke få en bedre chance, og han triller bolden over målstregen. God forudseenhed fra Benzema, som får sin belønning, men hvilken forfærdelig start for Bayern, skrev Chris Waddle under BBCs livedækning af kampen.

Efter tirsdagens kamp blev en tydeligt nedslået Ulreich siddende på græsset, imens de øvrige spillere gik i omklædningsrummet. Foto: Imago sport/ALL OVER PRESS
Efter tirsdagens kamp blev en tydeligt nedslået Ulreich siddende på græsset, imens de øvrige spillere gik i omklædningsrummet. Foto: Imago sport/ALL OVER PRESS

En fremragende sæson
Tirsdagens kamp blev en ærgerlig afslutning på Champions league-eventyret for Ulrecih, der har erstattet Manuel Neuer, siden stjernemålmanden blev skadet med en brækket fod i september 2017.

Og rollen som førstemålmand har han klaret rigtig godt, i hvert fald hvis man spørger klubbens præsident, Uli Hoeneß.

- Han er vores bedste spiller i denne sæson, sagde han til Independent tidligere i år.

Det er ikke kun pæne ord, den tyske keeper har modtaget, som belønning for hans flotte præstationer i målet. Han har også for nylig fået forlænget sin kontrakt med storklubben, der i indeværende sæson har været det suverænt bedste hold i Bundesligaen.


En Guds gave
Også klubbens spillere, fans og træner har udvist tilfredshed med det nye førstevalg.

- Han har været virkelig solid bag forsvaret i månedsvis. Han udstråler ro og redder alt, der kommer i hans retning - og nogle gange mere, har Bayern-forsvaren Mats Hummels blandt andet udtalt.

- Sven har været exceptionel og høster frugterne af sit hårde arbejde. I oktober, hvor jeg tog over, havde Sven ingen selvtillid og fik meget lidt anerkendelse. Nu forstår han sit massive potentiale og har været en Guds gave, imens Manuel Neuer har været ude med skade, siger Bayerns træner, Jupp Heynckes ifølge ESPN.

Bliver nødt til at lægge det væk
Den tidligere Bayern München-keeper og landsmand Oliver Kahn har svært ved at forstå, hvad der nøjagtigt skete ved hændelsen, som han kalder et blackout for den 29-årige målmand.

- Det var et totalt blackout. Jeg har ingen forklaring på, hvordan det kunne ske. Han bliver nødt til at lægge det væk, selvom det kan tage noget tid, siger den nuværende fodboldekspert hos ZDF ifølge Bild.

Ulreich har indtil videre holdt buret rent i 12 ud af 27 Bundesliga-kampe for Bayern, der allerede for længst har sikret sig mesterskabet. Bayern fører med mere end 20 point over Schalke 04 på andenpladsen. 

Champions League Bayern-stjerner bobler af raseri: Snydt - to gange!

Italiensk fodbold Efter vanvittigt drama: Trues med drab og voldtægt

Paul Pogba har haft en svær sæson i Manchester United. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix Sport og Spil Mølby: Uniteds mega-stjerne er en uromager

11 kommentarer
Vis kommentarer