Magisk målfest: Vanvittig semifinale i Liverpool

Mohamed Salah var manden, der gjorde forskellen for Liverpool, da de vandt 5-2 over Roma i tirsdagens Champions League-semifinale - se alle mål herover

Ballade før kæmpe-brag: - Fans angrebet med bælter

Et forventningsfuldt publikum gjorde, hvad de kunne for at sætte fut under hjemmeholdet, i den første af to Champions League-semifinaler mellem Liverpool og Roma.

Mohamed Salah, der kom fra netop Roma i sommerferien, har været årets helt store åbenbaring hos Liverpool, og han var hård mod sin tidligere klub.

Men det var hans holdkammerat Sadio Mané, der tog det meste af opmærksomheden i kampens indledning.

Af flere omgange var han tæt på at bringe Liverpool i front i, men den senegalesiske angriber kunne bare ikke score

Helt godt var det heller ikke for Alex Oxlade-Chamberlain, der måtte lade sig udskifte efter et kvarts spil. Hans VM er muligvis i fare.

Efter 36 minutter meldte Mohamed Salah sig for alvor ind i kampen, da han sendte bolden i en flot bue over Alisson i Roma-målet til 1-0.

SE ALLE SYV MÅL I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

 

Kort før pausefløjt fordoblede den egyptiske angriber føringen, da han i nærmest Messi-agtig stil driblede sig forbi Roma-forsvaret og frækt tippede bolden over den fremadstormende Roma-målmand.

Den egyptiske troldmand var dog langt fra færdig.

Ti minutter inde i anden halvleg var Mohamed Salah på spil igen, da han i offside position fik lov at løbe bolden op og sende den ind til Sadio Mané, der for en gangs skyld formåede at få bolden over stregen til 3-0

Kort efter leverede egypteren endnu en assist, da han spillede Roberto Firmino fri tæt under mål.

Liverpools femte mål havde Mohamed Salah for en gangs skyld ikke en fod med i. I stedet kunne han nyde Roberto Firmino heade James Milners hjørnespark ind 20 minutter før tid.

To mål og to assist. Der er ingen tvivl om, at Mohamed Salah var den bedste spiller på banen i Liverpool tirsdag aften. Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix
To mål og to assist. Der er ingen tvivl om, at Mohamed Salah var den bedste spiller på banen i Liverpool tirsdag aften. Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix
 

Lang karantæne: Udelukker storklub fra Europa

Fire gange til VM: Nu er fodboldlegende død

Roma fik et vigtigt udebanemål mod Barcelona i kvartfinalen. Det fik stor betydning, da de hjemme vandt 3-0, og dermed vendte et 4-1 nederlag til en samlet sejr.

Det skulle de også få i Liverpool, og det kom efter Mohamed Salah blev taget ud med et kvarter igen. Edin Dzeko sørgede for, at romerne igen kan rejse hjem med et vigtigt trøstemål med sit mål ni minutter før tid.

Men det stoppede ikke her. Tre minutter åbnede James Milner opgøret igen, da han begik straffespark. Det eksekverede Diego Perotti til 5-2, og så skal Roma pludselig 'bare' vinde 3-0 på hjemmebane igen.

SE ALLE SYV MÅL I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Vild tid i Liverpool: Feje tricks og øl-svømning med Mølby

Amatøragtigt: Superstjernes VM-eventyr kan hænge i tynd tråd