Magiske Messi slagter Sviatchenko i rædselsdebut

Lionel Messi gav Erik Sviachenko en mareridtsdebut i Champions League, da argentineren legede Barcelona til en suveræn tennisciffer-sejr 

Barcelona gav Erik Sviatchenko den værst tænkelig Champions League-debut. Faktisk var det intet mindre end en mareridts-debut for Celtic-forsvareren.

Catalonierne legede løs med danskeren og hans skotske venner og gennemsmadrede gæsterne med overbevisende 7-0.

Der var ikke spillet mere end tre sølle minutter Erik Sviachenko og Celtic røg ind i Barcelonas modbydelige kombinationsspil. Og det kostede. Lionel Messi og Neymar var i legehumør, da de tæt på feltet kombinerede hurtigere, end Gimi Levakovic kan løbe fra politiet.

Messi fik bolden af Neymar inde i feltet og hamrede den forbi Celtic-målmanden Dorus De Vries' højre øre og op i krogen. 1-0 til Champions League-favoritterne.

Her brager Messi bolden i mål til 1-0:

Selv samme Messi var farlig igen efter et kvarter, da han få meter fra feltet lavede en tunnel på en Celtic-spiller og afsluttede snert forbi den ene opstander.

Så troede man ellers, at Barcelona var på sikker sejrskurs. Ikke helt. Ud af ingenting fik Celtic straffespark efter 25 minutters spil, da Barcelona-keeperen Marc-André ter Stegen havde handsken for langt ude og fældede Celtics Moussa Dembélé.

Så gik Dembélé selv til bolden. Det skulle han ikke have gjort, for han brændte på ter Stegen, der altså gjorde egen skade god igen.

Her begår ter Stegen straffer - og gør skaden god igen:

Få minutter senere svarede Barcelona igen. Og det var nok engang Messi og Neymar, der tryllede som hele Hogwarts til sammen. Efter et par lynhurtige kombinationer afsluttede Messi igen, og igen scorede han sikkert.

Her gør Messi det til 2-0:

Herefter fortsatte Barcelona blot med at buldre mod Sviatchenko og Celtics mål. Først var det Ivan Rakitic, der var tæt på at score, men hans afslutning blev reddet på målstregen. Derefter var det Neymar, der drev gæk med skotterne, men hans afslutning fra tæt hold blev reddet af De Vries i målet.

Lige før pausen var Messi tæt på hattrick, da Neymar flænsede Celtics venstre forsvarsside og sendte bolden ind over til Messi, som halvflugtede bolden en meters penge over mål.

Få minutter inde i 2. halvleg klappede en storspillende Neymar bolden op i nærheden af krogen og gjorde det til 3-0. Det var dog ikke imponerende spil af målmand De Vries, som havde en handske på.

Med en halv time igen helflugtede indskiftede Andres Iniesta bolden i kassen til 4-0. Og nogle minutter senere hamrede Messi for tredje gang bolden i mål og gjorde det til 5-0. Hattrick til argentineren.

Iniesta helflugter bolden flot i mål:

Med et kvarter igen kom Luis Suárez langt om længe på måltavlen, da han brysttæmmede et oplæg fra Neymar og helflugtede bolden op i nettaget. Verdensklasse tæmning, vending og afslutning af uruguayaneren.

Til slut gjorde Luis Suárez det såmænd til 7-0 på et oplæg fra målmager Messi.

Barcelona er suverænt i spidsen for Gruppe C. Det andet opgør i gruppen mellem Andreas Christensens og Jannik Vestergaards Borussia Mönchengladbach og Manchester City blev aflyst på grund af et voldsomt regnvejr i Manchester.

Arsenal overvandt Cavanis chokstart 

Kæmpe vejr-kaos: Andreas Christensens CL-premiere aflyst

Ståle driller Kvist: Du kan ikke noget med bolden

Bænket af Grønkjær: Her er vennens næsvise svar

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.