Maradona: Ronaldo er ikke på sit højeste

Den argentinske legende Maradona ville gerne, at Napoli skulle møde Real Madrid nu, da han ikke mener, Cristiano Ronaldo er på sit højeste

Maradona krisiterer Ronaldo. Foto: AP
Maradona krisiterer Ronaldo. Foto: AP

Real Madrid og Napoli mødes i Champions Leagues 1/8-finaler efter nytår. Napoli-legenden Maradona ville dog gerne, at kampene blev spillet hurtigst muligt.

- Jeg ville gerne, at Madrid - Napoli blev spillet i dag, fordi Ronaldo er ikke på sit højeste. Jeg tror dog, at han vil være i topform i februar, og det samme vil hans holdkammerater, siger Maradona ifølge Goal.

Napoli gik videre fra sin gruppe som etter med 11 point, mens Real Madrid måtte nøjes med andenpladsen med 12 point. De to hold møder hinanden i første kamp d. 15. februar.

Den portugisiske superstjerne er dog ikke den eneste, som Maradona sender en lille bredside efter. Napolis præsident får også et par ord med på vejen i forbindelse med salget af Gonzalo Higuain til Napoli.

- Jeg sagde i sidste sæson, at hvis Higuain scorer 36 mål, er det et mirakel, og de Larentiis (Aurelio de Laurentiis, bestyrelsesformand i Napoli, red.)ved, hvordan han skal sælge ham, for han ville sælge sin egen kone, joker den argentinske stjerne.

- Han så, at Juve manglede en angriber og solgte dem en. Jeg synes, at de beslutninger skal laves med hjertet; jeg blev hos Napoli, og Higuain skiftede til Juventus.

Se også: Agent afslører vanvids-bud på Ronaldo

Se også: Real Madrid nærmer sig rekord fra 1933

Lionel Messi var i juni og juli en tur i det spanske retssystem, hvor han og faderen Jorge fik 21 måneders betinget fængsel for at have kørt millionindtægter i skattely uden om det spanske skattevæsen. Foto: AP Sport og Spil De ekstreme fodboldkontrakter: Hvorfor megalønninger giver mening for Real Madrid

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere