Mareridt midt i eventyrlig triumf: Stjernens sæson kan være slut

En alvorlig skade til en af holdets profiler lagde dæmper på stemningen efter stor Liverpool-sejr over Roma

Liverpool tog et stort skridt mod finalen i Champions League, da holdet tirsdag aften vandt 5-2 over Roma i den første af to semifinaler.

Men i omklædningsrummet var der alligevel lagt en dæmper på stemningen, da en af holdets profiler Alex Oxlade-Chamberlain måtte bæres fra banen med det, der lignede en alvorlig knæskade.

- Det største slag mod stemningen i omklædningsrummet er Ox's skade, siger Liverpool-manager Jürgen Klopp efter kampen.

Den engelske landsholdsspiller blev båret fra banen efter 18 minutter med store smerter i knæet efter en duel med Romas Alexander Kolarov, og klubbens læger er ikke positive.

- Vi ved det ikke endnu, men hvis den medicinske stab er så bekymrede selv uden en scanning, så kan du forestille, at det ser skidt ud, siger Jürgen Klopp ifølge Sky Sports.

Artiklen fortsætter under billedet.

Alex Oxlade-Chamberlain vred sig i smerte efter kollisionen med Alexander Kolarov. Foto: AP
Alex Oxlade-Chamberlain vred sig i smerte efter kollisionen med Alexander Kolarov. Foto: AP
 

Liverpool sprudlede i kampen og ikke mindst holdets egyptiske stjernefrø Mohamed Salah viste igen sin storform med to mål og to assister.

Ved stillingen 5-0 begik forsvaret en fejl, hvilket banede vejen for Edin Dzekos reducering til 1-5.

Få minutter senere fik romerne tilkendt et straffespark, da et skud fra distancen endte på James Milners arm i feltet.

Men selv om de to sene reduceringer har givet Roma håb i returopgøret, så er det stadig Oxlade-Chamberlains skade, der ødelægger Klopps humør.

- Sæsonen har ikke langt igen, så det ser ikke godt ud, svarer manageren på spørgsmålet om, hvorvidt britens sæson er forbi.

- Det er årsagen til, at jeg ikke er oppe at flyve. Vi har mistet en fantastisk spiller i aften, siger han.

Oxlade-Chamberlain har fået gang i karrieren igen, efter at han sidste sommer forlod Arsenal til fordel for Liverpool.

Den engelske landsholdsspiller scorede senest et drømmemål i kvartfinalen af Champions League mod Manchester City.

Det var ventet, at han ville blive en del af den engelske landsholdstrup, der drager til VM i Rusland til sommer, men hvis der er tale om en alvorlig knæskade er slutrunden ikke et realistisk mål. VM starter om blot halvanden måned.

Den tidligere Arsenal-spiller blev båret fra banen, og både sæsonafslutning med Liverpool og VM med England hænger i en meget tynd tråd. Foto: AP
Den tidligere Arsenal-spiller blev båret fra banen, og både sæsonafslutning med Liverpool og VM med England hænger i en meget tynd tråd. Foto: AP
 

Champions League Magisk målfest: Vanvittig semifinale i Liverpool
Der var ballade før Champions League-semifinalen mellem Liverpool og Roma. To Roma-fans er nu anholdt og sigtet for drabsforsøg. Foto: AP Champions League Roma-fans anholdt for drabsforsøg før Liverpool-brag

Mathias Jensen bliver jagtet af klubber i de store ligaer. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport Står til nyt konge-salg: Han er Danmarks mest eftertragtede spiller