Medie: Bombe under CL

Engelske Sky Sports skriver, at der kan være en kæmpe europæisk udbryderliga på vej. Den kan ende med at give Champions League et dødsstød

Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix

Flere af de største klubber i Europa kan være på vej med en ny udbryderliga, der ifølge Sky Sports bliver støttet af FIFA og kan få indflydelse på de nuværende euroæiske turneringer, som vi kender dem.

Liverpool og Manchester United er to af de hold, der står til at deltage i turneringen.

En form for superliga blandt de bedste klubber i verden er der før blevet talt om, og planerne har også tidligere været langt med klubber som Real Madrid i spidsen.

Og nu ser det for alvor ud til, at der sker noget, for Sky Sports fortæller, at nye planer er langt og snart kan blive offentliggjort.

Det skal dreje sig om en eurpæisk superturnering, hvor de 16-18 bedste og største klubber i Europa er samlet.

Der skal være hentet over fire milliarder kroner ind, som skal hjælpe med opstarten af turneringen, der ifølge det engelske medie ventes at blive med deltagelse fra klubber i England, Frankirg, Tyskland, Italien og Spanien.

Klubberne skal mødes i et ligasystem - ude og hjemme - så det ender altså med mange, mange europæiske kampe, hvilket reelt også betyder, at UEFA kan vinke farvel til Champions League, som man kender turneringen i dag.

Foto: Ina Fassbender/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Eriksens træner kontrollerer alt - selv sex

De to toptriatleter har fået royalt selskab ved sportsgalla i Herning. Foto: Sisse Stroyer/Ritzau Scanpix Anden sport Drama efter koma: - Jeg var jaloux på hende

Sejrene kommer også Danmark til gode på den lange bane. Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Gyser næsten ovre: 1,8 procent fra drømmeland

Bendtners bog trækker også mange overskrifter i England. Foto: Linda Johansen Dansk fodbold Bendtner-lavinen ruller i England

Robert Platek fik SønderjyskE for et beløb i omegnen af 40 mio. kr. Sportsligt er sæsonen også startet fint med tre hjemmesejre over FCM, AaB og Brøndby. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superligaen Indefra: Scorede Superligaklub for 40 mio. kr.

149 kommentarer
Vis kommentarer