Medie: CL-brag i fare

Der er nu godt med usikkerhed om Chelsea-udekampen mod Lille

Chelsea-ejer Roman Abramovich er ramt af sanktioner, hvilket kan få betydning for klubbens Champions League-kamp. Foto: David Klein/Ritzau Scanpix
Chelsea-ejer Roman Abramovich er ramt af sanktioner, hvilket kan få betydning for klubbens Champions League-kamp. Foto: David Klein/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Champions League

Chelsea har en kamp mod Lille i Champions League som deres næste opgave, men den kamp kan nu se ud til at være i fare. Det skyldes de sanktioner, som har ramt klubben, da de er ejet af den russiske rigmand Roman Abramovich.

Det skriver den franske sportsavis L'Equipe.

Russeren skulle nu være black-listet af EU, som Storbritannien ikke længere er en del af. Derfor kan de godt spille videre i England, men i EU-landet Frankrig er reglerne altså anderledes for London-klubben.

Når Chelsea ikke kan spille på fransk jord, så skyldes det, at en kamp i Champions League vil være med til at skabe indtægter. Der kan dog være mulighed for, at de kan få dispensation, så kampen kan spilles.

Teksten til de sanktioner, som udløser denne usikkerhed, er lavet mandag, og hvis der ikke findes nogen undtagelser i teksten, så vil der være stor risiko for, at kampen ikke kan spilles, lyder det fra en kilde til førnævnte sportsavis.

Det forlyder endvidere, at både Chelsea, UEFA og EU-rådet er blevet informeret om risikoen og konsekvenserne af de nyeste sanktioner.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+