Medier amok: - Den største ydmygelse i historien

Aviser kårer Liverpools comeback som klubbens største kamp nogensinde, mens der er tørre hug i den anden ende til Barcelona

Fodboldstatistiker Benjamin Leander sætter ord på den sensation, som Liverpool leverede i går. Producer: Lasse Mehrfeld Brøndal

Det er svært at komme til andre konklusioner efter tirsdagens vanvittige Liverpool-comeback i Champions League-semifinalen mod Barcelona:

Liverpool leverede en kamp af de allerstørste, mens Barcelona faldt så dybt fra tinderne, at de dagen efter endnu ikke har ramt bunden, da de smed en 3-0-føring væk og tabte 4-0 på Anfield.

Sådan ser verdensbilledet i hvert fald ud, hvis man kigger rundt omkring på de internationale medier. Lad os starte med Barcelona, der bliver haglet ned af den spanske avis Sport.

- Den største ydmygelse i historien, lyder den klare konklusion på forsiden, der er gået i sort, som Barcelona gjorde mod Liverpool.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

I England er stemningen selvsagt en helt anden. Daily Mirror hævder ligefrem, at comeback-kampen mod Barcelona ikke blot var den største europæiske aften nogensinde, men den største præstation overhovedet af Liverpool.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

Hos Daily Mail tegner man ligheder af bibelske dimensioner.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

Hjemme i Liverpool-manager Jürgen Klopps hjemland Tyskland hygger tabloid-kongerne Bild sig med den succesfulde tysker.

'Finale! Klopp gjorde det af med Messi'.

 

Liverpool er nu i Champions League-finalen, hvor modstanderen bliver enten Ajax eller Tottenham. Det afgøres onsdag aften.

Finalen spilles 1. juni i Madrid.

Lionel Messi og Barcelona blev totalt ydmyget af Liverpool. Foto: Ritzau Scanpix Champions League - 8. maj. 2019 - kl. 06:42 Totalt ydmyget: - Undskyld!

Se også: Rørt Klopp: Så mange følelser

Georginio Wijnaldum scorede to kasser som indhopper. Foto: Ritzau Scanpix Allan Olsen - 8. maj. 2019 - kl. 07:19 Skabte vanviddet: - Det største comeback nogensinde

142 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere