Medier sprænger CL-bombe: Stjerne fældet i dopingtest

Den kroatiske stjernespiller Darijo Srna blev efter Champions League-opgøret mellem hans ukrainske klub Shaktar Donetsk og Napoli testet positiv for doping, skriver ukrainske medier

Darijo Srna vrister sig fri af portugiseren Raphael Guerreiro under EM 2016. Srna er ifølge ukrainske medier testet positiv for doping. Foto: AP.
Darijo Srna vrister sig fri af portugiseren Raphael Guerreiro under EM 2016. Srna er ifølge ukrainske medier testet positiv for doping. Foto: AP.

Efter at have ført sin hjerteklub Shaktar Donetsk til sejr over Napoli i gruppespillet i Champions League i sidste uge testede den kroatiske stjernespiller Darijo Srna positiv i en dopingtest.

Det fremgår af nyhedsstrømmen i Ukraine i dag, hvor medierne i samlet front buldrer frem med den opsigtsvækkende nyhed. Endnu er det imidlertid ikke officielt bekræftet, at Srna er testet positiv.

Darijo Srna spillede hele kampen for Shaktar Donetsk i CL-kampen, som endte med ukrainsk sejr på 2-1. Efterfølgende blev Srna ikke udtaget til sit holds kamp i den nationale liga mod FC Tjernomorets Odessa, hvilket ukrainske medier tillægger stor betydning som tegn på, at Srna faktisk er i vanskeligheder.

Anfører Darijo Srna er normalt selvskrevet til startopstillingen i Shaktar Donetsk, som er hans hjerteklub, og som ved flere lejligheder har demonstreret sin dybe loyalitet for. Han har efter sigende takket nej til storklubber som Chelsea, Bayern München og senest Barcelona, fordi hans samvittighed bød ham at blive i den ukrainske storklub.

35-årige Srna har spillet for Shaktar Donetsk siden 2003 og har klubrekorden med 526 kampe. Han har også kamprekorden på det kroatiske landshold med 134 kampe.

Feyenoord-nedtur i længe ventet CL-tilbagevenden

Før CL-brag: Guardiola hylder dansk stjerne