Mega-stjerne stikker til Mourinho: Godt han er væk!

Real Madrids Pepe nærmest jubler over, at José Mourinho ikke længere leder Real Madrids stjerner fra sidelinjen. Det skyldes den ballade træneren skabte i klubben

Hvis José Mourinho og Real Madrid-stjernen Pepe ikke var gode venner, da de opholdt samtidig i Madrid, er de det i hvert fald ikke nu.

For Pepe stikker løs til sin tidligere træner Mourinho, inden 'Kongeklubbens' Champions League-premiere onsdag aften mod Sporting fra Portugal.

Faktisk jubler Pepe over, at Mourinho ikke længere styrer Madrid. Ifølge stjernespilleren var det en mildest talt træls tid under 'The Special One'.

- Under Mourinho hadede de andre hold os, når vi trådte ind på banen. Det varede i tre år, og gudskelov er han væk nu, siger Pepe til spanske Cadena Ser.

I sine tre år i Real Madrid fra 2010-2013 ragede Mourinho sig uklar mere flere folk på og omkring modstanderneholdene. Blandt andet Pep Guardiola og hans daværende assistenttræner i Barcelona, Tito Vilanova, som Mourinho prikkede i øjet under et 'El Clasico'. Derudover skabte Mourinho sig fjender i Madrids omklædningsrum, da han bænkede anføreren og kulturbæreren Iker Casillas.

- Tingene ændrede sig, da Carlo Ancelotti kom til som træner. Der kunne man se, at folk begyndte at behandle os anderledes igen, siger Pepe.

Nu forsøger Pepe bare at glemme tiden med Mourinho ved taktiktavlen og trænerbænken. Sådan da.

- Hvad der skete under Mourinho hører fortiden til. Jeg var stærk og kom over det. Jeg bibeholdt mit høje niveau i Madrid, siger Pepe og sammenligner Mourinho med Real Madrids nye træner Zinedine Zidane:

- Mourinho og Zidane er meget forskellige, man kan sige, at de er hinandens modsætninger. Men det er ikke sådan, at man kan sige, at den ene er god, og den anden er ond.

Nej, det er det vel ikke, kære Pepe...

Ekstra Bladets læsere flår FCK-stjerne af holdet

Du ser Champions League på den HELT forkerte måde

Dér fik han ham: Se danskerens nedslagtning af Barça-stjerne

Efter ekstraordinært målshow: Barça-trio bedst nogensinde!

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.