Annonce:
Annonce:

Messi-show mod hademålmand

Lionel Messi skød hul på sin hademålmand, og Arsenal er igen på vej ud af Champions League i 1/8-finalen

Lionel Messi blev den store helt mod Arsenal (Foto: AP)
Lionel Messi blev den store helt mod Arsenal (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Til maj er det 10 år siden, at Barcelona vandt Champions League-finalen mod Arsenal. Siden da har catalanerne vundet turneringen tre gange, mens Arsenal har skuffet år efter år.

I år har Arsenal for første gang længe en reel chance for et nationalt mesterskab, men bedømt på tirsdagens første 1/8-finale i Champions League så bliver det nok heller ikke i år, at englænderne igen får europæisk succes.

Som så mange gange før, så blev Lionel Messi bødlen, der ødelagde det for Arsenal, da han tyve minutter før tid udnyttede et kontraangreb sat op af MSN-vennerne Luis Suárez og Neymar og senere udnyttede straffe til slutresultatet 2-0. (Se Messi-mål i tv-player over artiklen)

Dermed fik Wenger ret i noget af det, han sagde inden kampen.

Annonce:

- Jeg tror, vi scorer, det er jeg ikke for bekymret omkring, men jeg er mere bekymret over, om vi kan holde dem fra at score, lød det fra Wenger om Barcelona-holdet, der nu ikke har tabt i 33 kampe.

Puster til rygtet: Terry til Brøndby kan blive faktum

Barcelona havde problemer med at blive farlige før pausen (Foto: AP)
Barcelona havde problemer med at blive farlige før pausen (Foto: AP)

Hovsa! Tyske stjerner blev snydt af 'Den Gamle Dame'

Hjemme på Emirates Stadium havde Arsenal ellers længe fat i den lange ende og formåede som det første hold siden november 2013 at holde Barcelona væk fra et eneste skud på mål i første halvleg.

På det tidspunkt sad man med følelsen af, om det her virkelig var Barcelona, der kunne være så ufarlige foran mål.

Lionel Messi, der ikke havde scoret på Petr Cech i seks kampe, sparkede ladt frispark lige i muren, topscorer Luis Suárez, der havde glemt sit pas på vej til London, virkede også til at have glemt skarpheden foran mål, mens Neymar åbnede anden halvleg med endelig at sende Petr Cech på prøve for første gang.

Luis Enrique havde det nok lidt varmt, ind til Messi igen blev redningsmand (Foto: AP)
Luis Enrique havde det nok lidt varmt, ind til Messi igen blev redningsmand (Foto: AP)
 

Annonce:

Når Arsenal endelig havde bolden, så stormede de frem ad banen, og det var Aaron Ramsey, der spillede med hæl og tå, mens Alex Oxlade-Chamberlain burde have bragt Arsenal foran, men fem meter fra mål sparkede han lige på en liggende Marc-Andre ter Stegen.

Arsenals tidlige styrke faldt meget godt i spænd med Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeus inden kampen, hvor han fortalte, hvem man frygter fremover.

- Premier League-hold får en fantastisk økonomisk situation næste år, og vi er bekymrede. For Barcelona er Premier League vores hovedrival nu, lød det fra Bartomeu, der ikke nævnte Real Madrid med et ord.

Returkampen på Camp Nou spilles 16. marts, og her kan Arsenal se frem til nye afklapsninger fra Messi og Co. I 2009 scorede Lionel Messi fire gange på Camp Nou mod Arsenal, mens det året efter blev til to scoringer i samme opgør. Arsenal er derimod på vej ud af 1/8-finalen for sjette år i træk.

Arsenal med stor dobbeltafbrænder:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: