Michael Laudrups nye kontrakt kan rives i stykker

En mindre detalje i fodboldikonets kontrakt gør, at fans ikke behøver at glæde sig for tidligt

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Landets fodboldfans får efter planen fornøjelsen af at nyde Michael Laudrups kommenteringer og analyser, når Champions League løber af stablen 18. september.

Fredag kom det nemlig frem, at legenden har indgået en kontrakt med TV3 Sport, hvor verdens største klubturnering men også den engelske Premier League vil blive taget under kærlig behandling.

Det er dog langt fra sikkert, at det kommer dertil.

I en udtalelse fra TV3 Sports sportchef, Kim Mikkelsen, til BT fremgår det nemlig, at den tidligere stjernespiller har mulighed for at sige stop, inden han overhovedet er startet.

- Jeg er ikke naiv. Hvis der kommer noget, som Michael synes er sindssygt attraktivt i fodboldverdenen, så er det jo sådan, at vi hverken kan eller vil holde på ham, fortæller han.

Dermed lyder det til, at nationalikonet har ført en kløgtig forhandlingsstrategi og holder alle døre åbne, hvis det rigtige tilbud altså skulle dukke op.

Kæmpe signing
Der hersker ikke tvivl om, at TV3 Sport med den foreløbige ansættelse har gjort et scoop. Begejstringen vil da heller ingen ende tage hos sportschefen.

- Det er stort. Vi har en række stærke folk i forvejen, men Michael er og bliver det største danske fodboldnavn i historien. At kunne tilknytte ham med den erfaring og viden, han har, og med det, han har prøvet, taler for sig selv, lyder det til avisen.

Hvis aftalen med TV3 Sport står til troende, vil Laudrup ikke ankomme helt grøn til kommentatorgerningen. Den tidligere landsholdsprofil tog under VM en tørn for TV2, og han har tidligere fungeret som La Liga-ekspert.

Om Laudrup endnu engang kan iklæde sig et headset, eller om han i stedet vil forsøge sig med et nyt trænereventyr, vil tiden vise.

Se også: Michael Laudrup får nyt job

1 af 2 Michael Laudrup skal efter planen kommentere Champions League til september. Det kan dog nå at ændre sig.
2 af 2 Foto: All Over Press
49 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere