Annonce:
Annonce:

Milan tilbage på vinderkurs

Dinamo Zagreb viste momentvis tænder, men mødte alligevel overmagten, da Milan hjemme besejrede dem 3-1

Alexis Saelemaekers scorede et smukt hovedstøds mål. Se det her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

AC Milan er tilbage på sejrskurs i Champions Leagues Gruppe E, efter at de italienerne onsdag aften besejrede Dinamo Zagreb 3-1 hjemme på San Siro.

Et par scoringer omkring pausen gjorde udslaget for 'Rossoneri', der havde landsholdsanfører Simon Kjær på bænken i alle 90 minutter.

Det var også Rasmus Lauritsen for Dinamo Zagreb, der var kommet til Milano med de tre overraskende point fra sejren over Chelsea i første runde - og det så da også længe ud til, at de kunne byde en anden gigant op til dans.

For selvom hjemmeholdet fra start var tættest på med afslutninger fra Olivier Giroud, så holdt kroaterne klogt stand og kom da også til afslutninger ved farlige Mislav Orsic.

Annonce:

Men der kom hul på bylden. For lige inden pausen blev Rafael Leão nedlagt af Josip Sutalo, og dommer Jesús Gil Manzano pegede resolut på straffesparkspletten - og Giroud scorede knusende sikkert på den store mulighed.

En bet at gå til pausen med for gæsterne - men det skulle blive meget værre.

For kort efter kickoff i anden halvleg var Leão på spil igen. Portugiseren sendte fra venstre side med en kattepote et indlæg lige ind i panden på Alexis Saelemaekers, der kunne bringe Milan på 2-0.

Så havde Zagreb et bjerg at bestige - men heldigt for dem havde de også Orsic. Han spildte ikke tiden, men slog kort efter 2-0-scoringen til efter smart bandespil med angrebsmakker Bruno Petkovic.

Pludselig sad man med fornemmelsen af en underholdende forestilling, hvor man ikke havde set den sidste scoring. Og den fornemmelse holdt stik.

For et kvarter før tid bankede indskiftede Tommaso Pobega bolden op i nettaget og slog den milanesiske sejr fast med syvtommersøm.

I den anden tidlige kamp spillede Shakhtardonetsk 'hjemme' i Warszawa 1-1 med Celtic, der dermed fik sit første point, mens Shakhtar øgede totalen til fire.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: