Mirakelmager hyldes af konkurrenter: Han var den bedste

Real Madrids Iker Casillas og Carlo Ancelotti roser Atletico-keeper Jan Oblak, der brød igennem på den store scene med sin præstation i Champions League-kvartfinalen

Jan Oblak var Atletico Madrid en god mand tirsdag aften, hvor han viste sig frem med flere store redninger. (Foto: Marca Media)
Jan Oblak var Atletico Madrid en god mand tirsdag aften, hvor han viste sig frem med flere store redninger. (Foto: Marca Media)

Det var lidt af et under, at tirsdagens Champions League-kvartfinale mellem Atletico Madrid og bysbørnene fra Real endte uden scoringer.

Adskillige gange brændte det på i begge straffesparksfelter, og særligt værternes målmand Jan Oblak havde nok at se til i sin første kamp nogensinde på dette stadie af turneringen.

Men den 22-årige slovener stod i den grad for presset. Særligt i første halvleg diskede den tidligere Benfica-keeper op med flere sublime redninger, og talrige internationale medier har da også udråbt ham som opgørets helt store hovedperson.

Se også: Real-stjerne nægter bid - men her er beviset!

Også hos rivalerne fra Real var der anerkendende kommentarer i kølvandet på målmandens mesterstykke. Kollegaen Iker Casillas, der selv leverede en pletfri indsats, er således fremme med rosende bemærkninger om ankermanden fra Atletico.

- Jeg mener, Oblak var den bedste spiller i første halvleg. Vi fortjente at få mere ud af kampen, men han var fantastisk, siger Casillas til den spanske tv-kanal TVE.

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti noterede sig også, at særligt én bestemt mand var skyld i, at italienerens mandskab ikke var foran, da de to hold gik ned i omklædningsrummet ved pasuen.

- De (Atletico Madrid, red.) er af de bedste hold i verden til at forsvare, og Oblak leverede et fremragende stykke arbejde. Især på baggrund af første halvleg fortjente vi at få mere end 0-0, siger Ancelotti ifølge Daily Mail.

- Real Madrids første halvleg var fantastisk, og vi spillede rigtig godt med en fin attitude. Anden halvleg var anderledes, da de pressede os mere, og vi havde vanskeligt ved at holde på bolden, siger italieneren.

Se også: Ramos: Blodtud var ikke med vilje

Ancelotti og Iker Casillas kan nu håbe på, at Real Madrid har mere held med at omsætte holdets chancer til scoringer, når der spilles returkamp på Santiago Bernabeu i næste uge.

Og så vil de to profiler næppe begræde, hvis Jan Oblak ikke er lige så veloplagt, som tilfældet var tirsdag aften.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere