Misforstår vittighed - kold luft mellem storklubber

Real Madrid har taget det særdeles ilde op, at Tottenhams træner diskede op med kæk bemærkning

Mauricio Pochettino har næppe øget truslen mod Zinedine Zidane efter den seneste ordkrig med Real Madrid. Foto: Ritzau Scanpix
Mauricio Pochettino har næppe øget truslen mod Zinedine Zidane efter den seneste ordkrig med Real Madrid. Foto: Ritzau Scanpix

Om det er på grund af den værste sæson i mands minde skal være usagt, men humoren har trange kår i Real Madrid i øjeblikket.

Således har den kriseramte storklub fra den spanske hovedstad reageret ualmindeligt usmidigt, efter at Tottenhams træner, Mauricio Pochettino, forsøgte sig med en kæk vittighed, da han torsdag medvirkende i den spanske fodbold-podcast El Partidazo de Cope.

Foto: Paul Ellis/Ritzau Scanpix Champions League - 10. maj. 2019 - kl. 10:23 Dokument afslører vilde Champions League-ændringer

Her jokede argentineren med, at Real Madrids præsident, Florentino Perez, havde afvist at lade Pochettino og Tottenham overnatte på Real Madrids træningsanlæg ved Valdebas, som den engelske klub skal træne på i næste uge, mens de forbereder sig på CL-finalen mod Liverpool.

- Jeg spurgte Florentino, om vi kunne sove på træningsanlægget, men han sagde, at jeg først kan sove der, når jeg bliver træner i Real Madrid, lød det spøgefuldt fra Mauricio Pochettino.

Men vittigheden er blevet modtaget med alt andet end godt humør på bestyrelsesgangen i Madrid, hvor man har reageret ved at udsende en officiel pressemeddelelse, der på det kraftigste afviser Pochettinos påstand.

-  Vi er overraskede over Mauricio Pochettinos udtalelse angående en anmodning om at overnatte på vores træningsanlæg forud for Champions League-finalen. Real Madrid ønsker at understrege, at det er fuldstændig usandt, at der er modtaget en sådan anmodning, lyder det i pressemeddelelsen, der fortsætter.

- Vores klub har altid været helt åbne i forhold til anmodninger fra UEFA, RFEF (det spanske fodboldforbund, red.), Atlético Madrid, Liverpool og Tottenham. Real Madrid ønsker at understrege, at alle spørgsmål om indkvartering af Champions League-finalisterne håndteres af UEFA. Vi er ikke engang blevet spurgt, om de kan låne vores faciliteter, lyder det strengt fra den spanske storklub, som tilsyneladende enten ikke fangede humoren, eller simpelthen ikke fandt vittigheden morsom.

Det sidste kan måske skyldes, at Real Madrid ligesom en række andre bejlere hidtil har måttet konstatere, at det har vist sig meget vanskeligt at vriste den eftertragtede træner ud af Tottenhams greb.

Ifølge altid velinformerede Marca har Real Madrids reaktion vakt overraskelse i Tottenham. Ikke mindst, fordi de allerede i forbindelse med den første semifinale mod Ajax havde været i dialog med madrilenerne.

Til gengæld kan bekymrede Tottenham-fans glæde sig over, at Pochettinos stjerne måske er faldet en anelse hos Florentino Perez efter den fjollede sag.

Se også: Straffes i grådig billet-krig: 'Lad være med at ødelægge det!'

Se også: City kan blive kylet ud af Champions League

Se også: Klopp: UEFA gambler med fodboldspillet

17 kommentarer
Vis kommentarer