Mourinho eksploderede i vildt overtidsdrama

United spillede sig videre i Champions League efter en overtidsscoring af Marouane Fellaini. Mourinho og co. havde dog gigantiske muligheder for flere kasser

Marouane Fellaini var lykkelig efter sin overtidsscoring mod Young Boys. Scoringen var med til at sikre Uniteds videre deltagelse i Champions League. Foto: AP
Marouane Fellaini var lykkelig efter sin overtidsscoring mod Young Boys. Scoringen var med til at sikre Uniteds videre deltagelse i Champions League. Foto: AP
Følg Fodbold
Følg Champions League

Brændte chancer på stribe - det kendetegnede kampen mellem Manchester United og Young Boys i Champions League. Der var spil til et mål hele kampen, men Uniteds uskarphed var gennemgående. Til sidst fik Fellaini dog sparket bolden over stregen til en 1-0 sejr, og sikrede holdet videre avancement i Champions League.

En forløsende scoring for Mourinho, der kastede drikkedunke i jorden af ren glæde.

Mourinhos job i Manchester United har i lang tid hængt i en tynd tråd. Derfor var en sejr over Young Boys nærmest påkrævet for den karakteristiske portugiser og resten af Manchester United-holdet på Old Trafford.

José Mourinho valgte noget overraskende at bænke både Romelu Lukaku og Paul Pogba til kampen.

Derfor var Marcus Rashford foretrukket helt i front, og han fik en svær start på kampen.

Efter fem minutters spil tippede United-spydspidsen bolden over mål efter en flot stikning i dybden. Nærmest mirakuløst, at han ikke ramte målet.

Og Rashford blev ved med at brænde store chancer. Efter 13 minutter var den gal igen. Et flot opspil blev afsluttet med en svag afslutning midt på Young Boys-keeper David von Ballmoos.

Manchester United havde bolden størstedelen af tiden i første halvleg, men den forløsende scoring kom ikke.

Artiklen fortsætter under billedet.

En glad og lettet Mourinho. Foto: AP
En glad og lettet Mourinho. Foto: AP
 

Gæster tæt på at stjæle sejr
I anden halvleg sad 'The Red Devils' masssivt på spillet, og Marouane Fellaini brændte en monsterchance efter et kæmpe koks i Young Boys-forsvaret og specielt målmand van Ballmoos kort efter pausen.

De brændte chancer blev for meget for Mourinho, og Lukaku og Pogba blev sendt til opvarmning. Det hjalp dog ikke på skarpheden.

Med godt 20 minutter igen fik gæsterne fra Schweiz en kæmpe mulighed, da et skud blev rettet af i United-feltet. David de Gea diskede dog op med en verdensklasseredning på stregen og reddede United fra den totale fiasko.

Da alle troede, at kampen ville ende målløs, tæmmede Fellaini bolden flot uden for Young Boys' felt i kampens overtid, og så lå bolden langt om længe i kassen.

I gruppens anden kamp vandt Juventus med 1-0 over Valencia i Torino. Valencia kan derfor ikke nå United i gruppen. United har ti point med en kamp tilbage. Valencia har blot fem.

Otte hold er videre i Champions League

Efter tirsdagens kampe i Champions League har otte hold sikret sig avancement til knockoutfasen.

I parentes er det angivet med en stjerne, hvis holdet er sikker på at vinde sin gruppe. Følgende hold er sikret avancement til forårets ottendedelsfinaler:

* Gruppe A: Ingen.

* Gruppe B: Barcelona.

* Gruppe C: Ingen.

* Gruppe D: Ingen.

* Gruppe E: Bayern München og Ajax.

* Gruppe F: Manchester City.

* Gruppe G: Real Madrid (*) og Roma.

* Gruppe H: Juventus og Manchester United.

Kilde: Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA).

90'er-stjerne ramt af kræft: - Jeg ved ikke hvordan det vil ende

Medie: FCK hjalp med skattefinte: Staten kan være gået glip af millioner

Mestrene er videre efter sejr i stormøde

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind