Muggen Mourinho: Et latterligt mål

Chelsea-træneren var mildest talt ikke tilfreds med sin defensiv, da de engelske mestre tabte til FC Porto

José Mourinho ærgrer sig over dumme forsvarsfejl. (Foto: AP)
José Mourinho ærgrer sig over dumme forsvarsfejl. (Foto: AP)

De fleste trænere ville formentlig slikke sig om munden, hvis de kunne stille et par velvoksne krabater som John Terry og Nemanja Matic ind foran eget mål, når modstanderne har hjørnespark.

Den mulighed valgte José Mourinho bare ikke at udnytte, da han tirsdag aften var tilbage på sin gamle hjemmebane i Oporto.

Og så vandt værterne fra FC Porto 2-1 over de engelske mestre.

Casillas fik hævn over Mourinho

Indrømmet. Helt så simpelt kan regnestykket næppe gøres op, men det er svært ikke at få tanken, at Mourinho med sit valg gav sin gamle klub gode arbejdsmuligheder i feltet.

Og det kostede, da Maicon kort inde i anden havleg fik alt for let spil ved forreste stolpe.

Han snittede bolden i kassen, og så havde Chelsea tabt sæsonens femte kamp, hvis man tæller nederlaget i Community Shield med.

Derfor er de fjender: Telefonsamtale splittede Mourinho og Casillas

- Vi har set dusin efter dusin af Portos hjørnespark. Vi var fuldstændig forberedte på det, men på et tidspunkt, hvor kampen er under kontrol, lukker vi et mål ind, der er latterligt, fnøs José Mourinho efter slutfløjtet.

- De ramte stolpen efter en lignende fejl. Bortset fra det var kampen lige. vi blev straffet for to tåbelige øjeblikke, sagde Mourinho, der undervejs i kampen flere gange kunne se sin gamle fjende fra Real Madrid-dagene, Iker Casillas, fejre sin rekord med 152 CL-kampe med flere afgørende redninger.

Her udligner Chelsea på super-frispark: