Müllers mester-kasse bag Bayern-triumf

Trods en noget rutinepræget præstation vandt Bayern München overbevisende over Olympiakos

Jérome Boateng og Mario Götze hygger sig mod Olympiakos. (Foto: AP)
Jérome Boateng og Mario Götze hygger sig mod Olympiakos. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Champions League

Mens gruppens andet favorithold Arsenal kiksede i første spillerunde i Champions League, var der ingen slinger i valsen hos Bayern München, der indledte jagten på det prestigefyldte trofæ med at vinde 3-0 hos Olympiakos i Athen.

Meget mere end højst nødvendigt ydede Josep Guardiolas mænd ikke, og tyskernes kværnende boldflytteri truede til tider med at sætte kampen helt i stå, men præstationen var tilstrækkelig til at tage de forventede tre point med hjem til München.

Som så ofte før var farlige Thomas Müller dog på plads, da tingene skulle afgøres. Den arbejdsomme offensivspiller scorede 1-0-målet syv minutter inde i anden omgang, da han elegant sendte bolden over i det lange hjørne fra kanten af straffesparksfeltet.

Se Müllers mål her

Og i dommerens overtid slog samme Müller sejren fast fra straffesparkspletten.

Bayern skal op i højere gear
Da Bayern først var kommet foran 1-0, manglede grækerne redskaberne til at åbne det bundsolide tyske mesterhold, der sammen med Barcelona og Real Madrid bliver betragtet som topfavoritter til at vinde turneringen.

Hvis det skal komme så vidt, skal sydtyskerne dog op i et højere gear end mod Olympiakos.

Undervejs erstattede Guardiola nøglespillerne Robert Lewandowski og Xabi Alonso med uprøvede Kingsley Coman og Joshua Kimmich, og netop Coman fik en hovedrolle ved scoringen til 2-0.

Den 19-årige franskmand nåede til baglinjen, og herfra serverede han bolden for Mario Götze, der endegyldigt afgjorde kampen. Müllers 3-0-scoring understregede blot tyskernes effektivitet.

Bayern får i næste spillerunde besøg af Dinamo Zagreb til en tidlig topkamp, mens de to tabere i første runde, Arsenal og Olympiakos, mødes i London.

Ekstra Bladet ELSKER Champions League. Derfor udlodder vi også fire originale CL-trøjer til heldige læsere. Læs mere om konkurrencen her

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+