Mystik i Champions League: Hvad laver angriber her?

Manchester Citys angriber tilbragte hele Barcelona-kampen på bænken, men alligevel kom bosnieren i fokus, da kameraet fokuserede på ham i løbet af opgøret

Manchester Citys angriber Edin Dzeko havde nok sat næsen op efter at få en rolle i englændernes afgørende 1/8-finalen mod FC Barcelona, da de to hold tørnede sammen onsdag aften på Camp Nou.

Bosnieren blev dog slemt skuffet, for træner Manuel Pellegrini havde i første omgang valgt Sergio Agüero og en David Silva i en tilbagetrukken rolle i angrebet - og da City skulle satse i slutningen af opgøret, valgte Pellegrini Bony frem for Dzeko.

Skuffende for den høje angriber, der dermed ikke fik vist sig frem foran de godt små 100.000 tilskuere på Camp Nou.

Se også: TV: Pep måber da Messi ydmyger Milner

Men den manglende spilletid betød nu ikke, at Dzeko ikke kom i fokus i løbet af opgøret - og efter kampen på de sociale medier.

Bosnieren, der i øvrigt fejrede sin 29-års fødselsdag i forgårs, tiltrak sig opmærksomhed fra tv-linserne efter 20 minutters spil, da han af uransagelige årsager begyndte at gestikulerede med armene på bænken, lavede mærkelige håndtegn  - og i det hele taget opførte sig noget mærkværdigt.

Om Dzeko var utilfreds med noget på banen, eller om han var sur på manageren, skal være usagt, men se episoden, og vurder selv, hvad der foregår.

Uanset hvad bliver du godt underholdt af City-angriberen.

56 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere