Nat-ballade før Reals CL-brag

Real Madrids spillere fik muligvis ikke den nattesøvn, som de kunne have ønsket sig natten til onsdag, hvor de møder Ajax i Champions League

Ajax er kendt for at have nogle vilde fans. Her fejrer de mesterskabet tilbage i 2011. Foto: AP Images
Ajax er kendt for at have nogle vilde fans. Her fejrer de mesterskabet tilbage i 2011. Foto: AP Images

Når man spiller for Real Madrid, så skal man være klar til at blive udsat for lidt af hvert. I sidste sæson var der masser af larm foran deres hotel, da de mødte Paris Saint Germain i Champions Leagues ottendedelsfinale.

Nu er det samme sket for dem, da de skulle sove op til kampen mod Ajax, var der knald på med massevis af fyrværkeri fra en gruppe Ajax-ultras, som forsøgte på at give Real Madrid-spillerne så lidt hvile som muligt.

https://twitter.com/AT5/status/1095587620514684928


Det skete mellem klokken 2.30 og 4 onsdag morgen, og det endte med at få politiet frem til stedet, hvor det endte med at fire personer blev anholdt for den varme velkomst til stjernerne fra den spanske hovedstadsklub.

Det beskriver den spanske sportsavis AS, som ligeledes slår fast, at ultras-gruppen ikke var klar over, hvilket hotel Real Madrid-holdet boede på, og derfor gik det efter at lave så meget larm og støj som overhovedet muligt.

Kampen mellem Ajax og Real Madrid spilles onsdag aften klokken 21.00, og den sendes direkte på TV3 Sport.

Se også: Kaos i storklub: Anføreren ydmyget offentligt

Se også: Storklub vækker opsigt: Låner giga-beløb

Se også: Thomas Frank gider ikke pikhoveder i Brentford: Vil kun have gode folk

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere