Nedgjort af superstjernen - nu bliver hans hustru truet på livet

Italienske fans fortsætter chikanen mod den engelske dommer Michael Oliver og hans familie efter kontroversielt straffespark

Det var en fodboldkamp helt ud over det sædvanlige, der blev afgjort, da engelske Michael Oliver onsdag aften fløjtede for straffespark, da Medhi Benatia i tillægstiden af CL-kvartfinalen mellem Real Madrid og Juventus gik i ryggen på Lucas Vazquez i det kriminelle felt.

Dermed blev Juventus snydt for et historisk comeback efter nærmest mirakuløst at have vendt 0-3 fra det første opgør til 3-3, mens alverdens tv-seere gik glip af yderligere 30 minutters underholdning i topklasse, da Cristiano Ronaldo sikrede madrilenernes videre avancement.

Den skuffelse havde italiernerne - og ikke mindst legendariske Gianluigi Buffon, som brokkede sig til rødt kort - svært ved at sluge.

- Dommeren har intet hjerte. Han har en skraldepose i stedet for et hjerte, rasede veteran-målmanden til den italienske kanal Mediaset Premium efter kampen.

Og Buffon var ikke den eneste med zebrastribet hjerteblod, som havde svært ved at acceptere kendelsen.

Således er Michael Olivers hustru, Lucy, i dagene efter fodbolddramaet blevet bombarderet med trusler. Både via sociale medier og gennem postkassen på privatadressen.

Mobning Oliver Twitter

Trussel Oliver Twitter

I første omgang var det BBC-værten Jacqui Oatley, der på sin Twitter-profil skrev, hvordan Lucy Olivers telefonnummer var blevet delt på sociale medier, hvorefter det var væltet ind med trusler, ligesom der var blevet råbt gennem postkassen ved familien Olivers hjem.

Oatley Oliver Twitter

Siden har BBC bekræftet historien, og politiet efterforsker truslerne, mens hustruens telefonnummer er blevet lukket.

Den groteske hetz har dog også medført, at mange har valgt at støtte Lucy Oliver midt i al balladen, mens Gianluigi Buffon får kritik for sin tilsvining af Michael Oliver.

Oliver støtte Twitter

Oliver støtte Buffon kritik Twitter

Mens Lucy Oliver må dukke sig, så skyder Juventus' legendariske målmand brystet frem og fastholder sin kritik af den engelske dommer.

- Jeg er nødt til at forsvare mine holdkammerater og fans: Jeg var nødt til at få det ud. Også selvom det ødelagde mit omdømme. Du finder en måde at tale på, der ind i mellem kan virke overdrevet. Men sådan er jeg. Jeg er Gigi Buffon, forsvarer målmanden sig.

Og 40-årige Buffon, der mener, at 33-årige Oliver var for ung til at dømme så stor en kamp, ville gøre det igen.

- Jeg ville sige det hele igen. Måske med et andet sprog. Et, der var mere civiliseret. Men jeg fastholder indholdet, siger han.

Ramos får ikke karantæne mod Bayern

Juventus-fans udstillet i pinligt Twitter-raseri

Kæmpe brag: Favoritter mødes i Champions League-semi

Var der straffe? Se debatten: