Neymar: Det bliver næsten umuligt at gå videre

FC Barcelona fik store klø i Paris tirsdag aften, og offensivstjernen Neymar erkender, at det bliver vanskeligt at slå tilbage

Neymar og co. er nede med fire mål inden returen. Foto: AP
Neymar og co. er nede med fire mål inden returen. Foto: AP

4-0 er ikke uvante cifre, når FC Barcelona er på banen. Det er dog meget usædvanligt, at 4-0 er de cifre, den spanske storklub er bagud med. Det var det dog tirsdag aften i Paris, hvor PSG kørte CL-favoritterne rundt og ydmygede dem gennem 90 svære spanske minutter.

Efter kampen var det da også nogle meget ærlige Barca-stjerner, der kunne gøre status. Det bliver svært at gå videre nede med fire, selvom returen er hjemme på Camp Nou. Det erkender den brasilianske stjerne, Neymar:

- Det var en meget atypisk oplevelse, som er svær at fordøje lige nu. Det var dog godt gået af PSG. De gjorde det godt, scorede og kom godt frem til vores mål. Nu må vi tænke på returkampen. Vi må se, hvad vi kan gøre for at ændre det her. Det bliver meget vanskeligt, det bliver næsten umuligt, men vi må ikke give op, siger Neymar til AS.

Neymar erkender da også, at han aldrig har oplevet noget lignende kollaps fra sit hold:

- Det er svært at gøre så meget, når man er nede med fire mål- Jeg må sige, at jeg aldrig har været igennem noget lignende. Det er svært at sige, hvad der sker. Jeg kan dog love, at vi vil give alt i returkampen, hvor vi vil forsøge at overraske, udtaler Neymar.

PSG-scoringerne blev sat ind af Angel Di Maria, der lynede to gange, mens Julian Draxler og Edison Cavani scorede en gang hver.

Sådan stopper man Messi:

Se også: Revser Barça-stjernerne efter CL-nedslagtning: En katastrofe!

Se også: Barca-stjerne efter ydmygelse: Ikke meget håb tilbage

Zlatan Ibrahimovic og Kevin Magnussen er bare nogle få ud af rigtig mange sportsstjerner, som render rundt med masser af tatoveringer. Men hvilken betydning har de egentlig. Find ud af det herunder. Foto: AP. Sport og Spil Her er sportsstjernernes tatoveringer: Det betyder de vilde tusser

13 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere