Nu håner iskold Ramos Liverpool: 'Har jeg også smittet Firmino?'

Real Madrid-anfører får på ny fansene fra Beatles-byen til at se rødt

Her er episoden, hvor Sergio Ramos' albue gav den uheldige Liverpool-målmand, Loris Karius en hjernerystelse (TV 3)
Her er episoden, hvor Sergio Ramos' albue gav den uheldige Liverpool-målmand, Loris Karius en hjernerystelse (TV 3)

Real Madrids benhårde anfører Sergio Ramos er manden, der kan få Liverpools mange fans til at se rødt.

Pibekoncerten fra Champions League-finalen i Kiev er knap døet ud, før den spanske stjerne igen har sendt fansene fra Beatles-byen op i det røde felt.

Sergio Ramos har reageret på undskyldningen for de to utilgivelige fejl af målmand Loris Karius i 3-1 finalenederlaget med syrlig sarkasme.

Efter at have fået skylden for Mohamed Salahs tidlige farvel med en alvorlig skulderskade er han påny blevet udpeget som skurk.

Anføreren har fået skylden for den hjernerystelse, som Loris Karius efter sigende havde pådraget sig, inden den uheldige tyske målmand først sendte udkast i fødderne på Real Madrids Karim Benzema, og siden boksede Gareth Bales langskud i eget net.

- Det næste er vel, at Firmino vil gå ud at sige, at han blev forkølet, fordi der var dryppet sved på ham, som stammede fra mig, lød kommentaren fra Sergio Ramos, da han i den spanske VM-lejr blev konfronteret med de nye 'beskyldninger' fra Liverpool-lejren overfor sportsavisen AS.

Det er en amerikansk ekspert, Ross Zafonte med erfaringer med hovedskader i amerikansk fodbold, som har skannet den uheldige målmand i forbindelse med sidstnævntes flugt/ferie i USA.

I den forbindelse er der fundet 'spor', som kan stamme fra en hjernerystelse.

Derfor har Liverpool indledt et nyt angreb på Sergio Ramos, som nogle minutter før det første Loris Karius' kiks havde ramt målmanden med en albue i forbindelse med et hjørnespark.

Angreb er som bekendt det bedste forsvar, fordi man kunne sagtens spørge, hvorfor Liverpools lægestab ikke reagerede efter sammenstødet.

UEFA har forlængst gransket episoden og meldt ud, at der ikke var grund til yderligere efterforskning.

I tilfældet med Mohamed Salah har Sergio Ramos tidligere forklaret sig og fortalt, at de to klamrede sig til hinanden, men faldt hver sin vej.

Se også: Derfor dummede han sig - spillede CL-finalen med alvorlig hovedskade

Se også: Liverpool sendte målmand til hjerneskanning efter groteske fejl

Se også: Real-stjerne modtager dødstrusler efter Salah-skade

1 af 3 Her er sammenstødet mellem Sergio Ramos og Mohamed Salah, som sendte sidstnævnte ud af årets Champions League-finale med en skulderskade (Foto: AP)
2 af 3 Liverpools målmand Loris Karius kostede to mål i årets Champions League, fordi han havde pådraget sig en hjernerystelse (Foto: AP)
3 af 3 Her er episoden, hvor Sergio Ramos' albue gav den uheldige Liverpool-målmand, Loris Karius en hjernerystelse (TV 3)
92 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere