Nu igen?! Se Chelsea-bombers nye svinestreg

Chelseas Diego Costa fik for få dage siden karantæne for at bruge næverne i Premier League. Tirsdag kammede det så igen over for Costa, der nok engang slog til på den forkerte måde

Chelseas Diego Costa har ved flere lejligheder bevist, at han er en spiller, der gerne bruger ufine metoder på banen. Senest slog han en spiller fra Porto i Champions League. (Foto: AP/Paulo Duarte)
Chelseas Diego Costa har ved flere lejligheder bevist, at han er en spiller, der gerne bruger ufine metoder på banen. Senest slog han en spiller fra Porto i Champions League. (Foto: AP/Paulo Duarte)

Hvad er forskellen på Chelseas spanske angrebsstjerne Diego Costa og de fleste drenge på syv år? Ud over aldersforskellen på 19 år, må den være, at knægtene har lært, at man ikke må slå på andre børn, mens det ikke helt lader til være gået op for kære Costa endnu.

Costa fik tre spilledages karantæne i Premier League efter at have langet Gabriel Paulista og Laurent Koscielny flere flade i London-opgøret mellem Chelsea og Arsenal for lidt over en uge siden.

Men tirsdag aften var den så rivravruskende gal igen med den spansk-brasilianske angribers temperament. I Chelseas Champions League-nedtur mod Porto tirsdag aften brugte Costa igen sin berygtede hånd - til at slå med.

Denne gang gik det ud over Portos Gilbert Wanga. Efter 20 minutters spil svingede Costa armen mod Wangas ansigt efter en duel ved et frispark til Chelsea. Wanga var dog ikke selv helt fin i kanten i situation.  Inden Costa sendte sin flad af sted, puffede Wanga til Spanieren. Men derfor må man jo ikke slå, Costa!

Se Costas seneste svinestreg lige her eller i klippet øverst i artiklen:

Utroligt nok fik ingen af de to herrer et kort for deres ufine metoder. 

Da Costa begik forseelsen, var Chelsea endnu ikke kommet i resultatmæssige problemer, så det kan undre, hvad der fik spanieren til at koge op som sommervarm sangria. Faktum er, at han efterhånden har vist sig fra sin upassende side nogle gange. Både i Chelsea og tidligere i Atlético Madrid, hvor han ofte var i infight med modstanderens forsvarsspillere. For eksempel Real Madrids Sergio Ramos.

Chelsea og Costa tabte tirsdagens Champions League-kamp mod Porto med 2-1. Dermed har Chelsea blot vundet fire af de 10 seneste kampe.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter