Nu igen! Wolfsburg dropper upopulær Bendtner på ny

Den danske landsholdsangriber kommer ikke i aktion mod PSV i Champions League i aften. For anden kamp i træk må han se til fra tribunen

Bendtner er blevet smidt på tribunen for anden kamp i træk i Wolfsburg. (Foto: Lars Poulsen)
Bendtner er blevet smidt på tribunen for anden kamp i træk i Wolfsburg. (Foto: Lars Poulsen)

Nicklas Bendtners tid i Wolfsburg har udviklet sig til noget af en rutsjebanetur.

Den ene dag er den danske landsholdsspiller inde i varmen hos træner Dieter Hecking, den næste helt ude i kulden. For efter en stabil periode med en del spilletid i den tyske topklub er Nicklas Bendtner nu igen blevet droppet.

I den seneste Bundesliga-kamp mod Hoffenheim blev den 27-årige angriber henvist til tribunen, og til aftenens Champions League-opgør mod PSV må han lide samme skæbne.

I stedet har Hecking udtaget topscorer Bas Dost og nyindkøbet Max Kruse til den ene angrebsplads på holdet.

Se også: Stor succes uden Bendtner: Angriber-mål på stribe

Tidligere er Bendtner blevet droppet på grund af disciplinære problemer i den tyske klub, hvor han i ét tilfælde kom en time for sent til et taktisk oplæg.

Men denne gang er danskeren ganske enkelt blevet droppet på grund af den hårde konkurrence.

- Bendtner træner fint som alle andre spillere, og han har også dårlige dage. Jeg har ikke nogen problemer med ham, siger Hecking om danskerens manglende plads i truppen.

Ifølge Ekstra Bladets tyske kilder har den danske angriber ikke skabt kontroverser denne gang. Konkurrencesituationen i truppen er til gengæld blevet skærpet.

Brasilianske Vieirinha er kommet tilbage efter en langvarig skade og har overtaget en plads i truppen, mens angrebs-rivalerne Dost og Kruse leverer på banen.

Kruse scorede hattrick i weekenden mod Hoffenheim, mens Dost garnede en enkelt gang i 4-2-sejren.

Se også: Bendtner helt ude af truppen

Uanset hvad kan Bendtner dog ikke være tilfreds med fravalget - især hvis man ser på truppens sammensætning til aftenens kamp, hvor Hecking råder over tre potentielle højre backs i Christian Träsch, Sebastian Jung og Vieirinha, mens Hecking kun har valgt én regulær spidsangriber til opgøret, hollandske Dost.

Ekstra Bladets tyske kilder fortæller også, at Bendtner ikke er populær og vellidt i Wolfsburg-truppen med sin frembrusende attitude, og det gør situationen vanskeligere for danskeren.

Nicklas Bendtner har fået i alt 12 kampe for Wolfsburg i denne sæson, men kun fået chancen fra start i én enkelt af de 12 opgør. I alt har den 27-årige angriber fået 298 minutter på banen i denne sæson, og dem har han brugt til at score tre gange.

I Champions League-sammenhæng fik Bendtner spilletid i begge Wolfsburgs første kampe. Senest fik han de sidste 25 minutter på Old Trafford mod Manchester United.

Tv: Vi har samlet Bendtners aktioner fra den kamp, som du kan se i videoen herunder

40 kommentarer
Vis kommentarer