Pellegrini raser: Samme fejl som sidste år

Manuel Pellegrini raser mod sine spillere, efter Manchester City for andet år i træk blev reduceret til ti mand mod Barcelona

Den iltre chilenske City-træner græmmer sig over, at hans spillere i tirsdagens Champions League-opgør mod FC Barcelona gentog flere af de fejl, der sidste år tillod spanierne at slå det engelske storhold ud af turneringen.

På blot 15 minutter formåede Citys franske venstreback Gael Clichy således at rage to gule kort til sig, og han måtte derfor forlade banen knap tyve minutter før slutfløjtet. Ganske som Martin Demichelis blev det sidste sæson. Det faldt naturligvis ikke i god jord hos træner Pellegrini.

Se også: City-manager trods nedtur: Sådan spiller man mod Barcelona

- Det er vigtigt, at man ikke gentager sine fejl. Det går simpelthen ikke, at vi får en spiller vist ud, hver gang vi spiller mod Barcelona. Sidste år lavede vi den samme fejl og fik en mand vist ud. Og det er meget svært at spille mod Barcelona med kun ti mand, sagde træneren til den engelske avis The Mirror efter kampen.

Pellegrini var især utilfreds med Manchester Citys spil i første halvleg, hvor spanierne løb det engelske hold over ende.

- I første halvleg kunne vi ikke fuldføre tre afleveringer i træk, og vi så forvirrede ud, sagde han.

Se også: Matchvinder Suarez: Vi holder jo City i live

I anden halvleg kom englænderne noget mere med i kampen og fik reduceret ved Sergio Agüero, og de var, indtil Clichys udvisning, ikke langt fra et endnu bedre resultat.

- Vi spillede med mere ro i anden halvleg, pressede godt og fulgte godt med. Vi var ikke langt fra at få noget mere med fra kampen, lød trænerens analyse.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere