Pep langer ud efter Liverpool-fans: 'Hvordan kunne det ske?'

Manchester City-manageren var ikke imponeret over at blive mødt med kasteskyts mod deres holdbus fra Liverpool-tilhængerne

Det suveræne Premier League-tophold fra Manchester City blev tromlet af kollegaerne fra Liverpool i Champions League-kvartfinalen, da Jürgen Klopps mandskab nærmest overfaldt gæsterne i første halvleg og sikrede sig en 3-0 sejr.

Inden opgøret på Anfield oplevede City dog også et angreb fra de rødklædte.

Manager Pep Guardiola og resten af mandskabet blev ved ankomsten til stadion mødt af ventende Liverpool-tilhængere i deres holdbus, hvor kasteskyts fra hjemmeholdets fans endte med at smadre både forruden på bussen - samt ruden ved chaufføren.

Ifølge det britiske medie BBC skete der ikke noget med spillerne eller staben, men to betjente kom dog til skade. Citys bus blev også så beskadiget, at den ikke kunne transportere Manchester City-holdet tilbage til Manchester efter kampen.

På pressemødet efter 0-3-nederlaget blev Guardiola spurgt ind til episoden i bussen, og den spanske træner var langt fra imponeret over fansene og den manglende sikkerhed.

- Bussen er helt ødelagt. Jeg forventede virkelig ikke det her fra en så prestigefyldt klub som Liverpool. Selvfølgelig er det ikke hele klubben, men forhåbentligt sker det ikke igen. Der var flere af jer journalister, der forklarede mig, at dette kunne ske. Og det skete, sagde Guardiola til pressemødet og tilføjede:

doc6zkrnlwaqc3yb34ool9.jpg 

- Når man har denne information og viden inden kampen, så skal man som politi sætte en stopper for, at det sker. For et år siden skete der en forfærdelig ting med Dortmund-bussen op til en Champions League-kamp. Vi kommer her for at spille fodbold, og jeg forstår ikke, at det her kan ske, sagde han.

Liverpool var hurtigt ude og undskylde for hændelsen over for Pep Guardiola og resten af mandskabet, og klubbens manager Jürgen Klopp beklagede også dybt efter kampen.

- Jeg kan virkelig ikke forstå det her. Vi prøvede at gøre alt for, at dette ikke skulle ske. Fra hele Liverpool FC siger jeg mange gange undskyld, sagde den tyske træner.

TV: Se alle målene fra opgøret her:

Drømmebold sikrer Liverpool choksejr 

Liverpool holder vejret: Stor usikkerhed om skadet Salah