Pirlo drømmer om tredje CL-titel

35-årige Andrea Pirlo håber på, at Juventus i år kan bevise, at klubben hører til Europas absolutte top

(Foto: Massimo Pinca/AP)
(Foto: Massimo Pinca/AP)

Juventus er sikkert på vej mod klubbens fjerde italienske fodboldmesterskab i træk, så fokus er så småt ved at være på Champions League.

Her får Juventus tirsdag aften besøg af tyske Borussia Dortmund i 1/8-finalen.

Torino-klubbens 35-årige midtbanegeneral Andrea Pirlo håber på, at de italienske mestre i år kan bevise, at de hører med i Europas absolutte top.

Pirlo og holdkammeraterne må fortsat se klubber som Real Madrid, FC Barcelona, Bayern München og Chelsea omtalt som de største favoritter til Champions League-titlen.

- Jeg skiftede til Juventus for at vinde, og det har vi gjort. Det er jeg meget glad for, men nu må vi tage det næste trin op ad stigen. Jeg vil gerne vinde endnu en Champions League-titel, inden jeg indstiller karrieren, siger Pirlo til avisen La Stampa.

Pirlo har spillet for Juventus siden 2011. To gange tidligere i sin karriere har han vundet Champions League med AC Milan.

Midtbanespilleren beviste i fredags, at hans fremskredne fodboldalder ikke betyder det store, da han med et flot langskudsmål blev matchvinder mod Atalanta.

Gianluigi Buffon ser frem til mødet med Dortmund. (Foto: AP) Champions League Buffon ser frem til finale-gentagelse

Juventus-træner Massimiliano Allegri nyder at have Pirlo på holdet.

- Han giver holdet den rette balance og vigtigst af alt, så er han holdets referencepunkt, når vi er under pres.

- Andrea har to magiske fødder. Når han skyder med højre, giver han bolden en fantastisk tur i luften, siger træneren.

Juventus har ikke tabt på hjemmebane i nogen turnering, siden Torino-klubben tabte 0-2 til Bayern München i Champions League for to år siden. Bayern er det seneste tyske hold, som har besøgt Juventus.

Kampen mellem Juventus og Borussia Dortmund begynder tirsdag klokken 20.45.

Zlatan Ibrahimovic' PSG og Eden Hazards Chelsea stødte også sammen i fjor i Champions League. (Foto: Christophe Ena/AP) Champions League Ekspertens dom: De går videre i Champions League

0 kommentarer
Vis kommentarer