Planer afsløret: Sådan vil Tottenham fejre CL-triumf

Skulle Tottenham Hotspur gå hen og vinde Champions League-finalen, vil der være paradekørsel og fejring foran stadion. Det er allerede offentliggjort

Efter Tottenham slog Ajax ud, er de klar til Champions League-finale. Ekstra Bladet giver her en optakt. Producer: Martin Lorentsen

Skal man tro bookmakerne, står Tottenham Hotspur til at tabe finalen i Champions League 1. juni.

Og man kan da være tilbøjelig til at hælde den vej, når nu Christian Eriksen og co. står overfor en modstander, der gennempryglede selveste FC Barcelona med 4-0 i semifinalen.

Men alt kan som bekendt ske i fodbold, og større mirakler er sket tidligere, hvorfor Spurs for længst er gået i gang med at planlægge, hvad der skal ske, når/hvis triumfen kommer i hus.

Og man har gjort mere end det.

Fredag offentliggjorde Premier League-klubben programmet for 2. juni, HVIS man altså hiver 'pokalen med de store ører' hjem.

På sin hjemmeside skriver Tottenham:

- Klubben er nu i stand til at bekræfte planerne om en bus med sejrs-parade i en bus med åben top 2. juni, hvis vi har succes i den foregående aftens Champions League-finale mod Liverpool i Madrid.

- Bussens rute begynder ved stadion via Northumberland Park omkring klokken 14.30 og følger følgende rute:

- Northumberland Park (Eastbound)

- Willoughby Lane (Southbound)

- Lansdowne Road (Westbound)

- Tottenham High Road (Northbound)

- Vi forventer, at turen tager højest en time og slutter, hvor High Road møder Park Lane, skriver man.

Og der er mere endnu.

For der er planer om en scene på High Road nær stadion.

- En midlertidig scene bliver stablet på benene udenfor stadion, hvor spillerne og trænerstaben vil præsentere trofæet for de fans, der er til stede, skriver klubben.

Kampen spilles på Wanda Metropolitano i Madrid, men den kan også ses på Tottenhams nye stadion på storskærm. Eller bare 3+ og Viaplay, hvis man hverken er i London eller Madrid.

Der er ingen meldinger om, hvordan Liverpool pønser på at fejre det. Måske man lige afventer og ser, hvordan det går først, inden man melder noget ud.

Se også: Spillerkoner afslører nøgenfotos

Se også: Svimlende sponsorat: Dansk gigant lægger halv milliard

Se også: OL-helt på vej i fængsel: Skyldig i narkohandel

Se også: Toptræner truer: - Hvis det er virkeligheden, smutter jeg

Liverpool i ekstase efter Wijnaldum scorede til 3-0. Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix. Sport og Spil Sådan har Klopp forvandlet Liverpool

Ekstra Bladet har taget en snak med Esbjerg-træner John Lammers om bronzeambitioner, bitre fejl og europæisk fodbold. Foto: Christer Holte Sport og Spil Bitter fejl kostede ønskespilleren

Sport og Spil Fra nulbon til landsholdet: Bomberens utrolige karriere

15 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere