Pogba: Vi har intet at tabe mod Barcelona

Paul Pogba ved, at favoritrollen ligger hos Barcelona, men han og Juventus vil give alt i weekendens Champions League-finale

Paul Pogba har fået træner-skældud. (Foto: AP)
Paul Pogba har fået træner-skældud. (Foto: AP)
Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Champions League

Paul Pogba har i løbet af foråret været rygtet til flere af de store europæiske fodboldklubber, men det stærkeste rygte har været et skifte fra Juventus til Barcelona.

Skæbnen vil, at netop Barcelona står overfor Juventus i den kommende Champions League-finale. Men der er ingen sympati fra Pogba til modstanderen. Som han selv formulerer det: Han kan lide at se Barcelona spille, og han ville kunne lide at se dem tabe finalen.

Tivoli viser Champions League-finale

- Vi ved, at vi ikke er favoritter, men det er en finale, og vi giver den alt, hvad vi har. Vi har intet at tabe, og man ved aldrig, hvad der sker, siger Pogba til L'Equipe ifølge Marca, hvor han tilføjer, at Barcelona er 'de bedste' og 'har det bedste angreb i verden'.

Paul Pogba har på det seneste modtaget kritik fra træner Massimiliano Allegri for manglende fokus i de seneste kampe, og det vil spilleren lave om på.

- Det sker altid for mig med mine trænere. Det er bare sådan, jeg er. Jeg gør det ikke med vilje, og når jeg hører sådan noget, så vågner jeg op og åbner øjnene. Det sårer mig dybt indeni. Jeg vil vise, at det, han siger om mig, ikke er sandt, siger den franske midtbanespiller.

Vejen til CL: FC Midtjylland risikerer at trække dansk fodbolds skræk

Champions League-finalen spilles på lørdag klokken 20:45.

Her snyder Morata sin gamle klub: Efter medie-storm: Forsvunden Liverpool-profil fundet

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+