Pogba: Vi har intet at tabe mod Barcelona

Paul Pogba ved, at favoritrollen ligger hos Barcelona, men han og Juventus vil give alt i weekendens Champions League-finale

Paul Pogba har fået træner-skældud. (Foto: AP)
Paul Pogba har fået træner-skældud. (Foto: AP)

Paul Pogba har i løbet af foråret været rygtet til flere af de store europæiske fodboldklubber, men det stærkeste rygte har været et skifte fra Juventus til Barcelona.

Skæbnen vil, at netop Barcelona står overfor Juventus i den kommende Champions League-finale. Men der er ingen sympati fra Pogba til modstanderen. Som han selv formulerer det: Han kan lide at se Barcelona spille, og han ville kunne lide at se dem tabe finalen.

TV2-værten Mattias Hundebøll spiller op til fest på plænen i Tivoli. (Pressefoto) Event & Kultur Tivoli viser Champions League-finale

- Vi ved, at vi ikke er favoritter, men det er en finale, og vi giver den alt, hvad vi har. Vi har intet at tabe, og man ved aldrig, hvad der sker, siger Pogba til L'Equipe ifølge Marca, hvor han tilføjer, at Barcelona er 'de bedste' og 'har det bedste angreb i verden'.

Paul Pogba har på det seneste modtaget kritik fra træner Massimiliano Allegri for manglende fokus i de seneste kampe, og det vil spilleren lave om på.

- Det sker altid for mig med mine trænere. Det er bare sådan, jeg er. Jeg gør det ikke med vilje, og når jeg hører sådan noget, så vågner jeg op og åbner øjnene. Det sårer mig dybt indeni. Jeg vil vise, at det, han siger om mig, ikke er sandt, siger den franske midtbanespiller.

AaB røg i 2013 ud til Dila Gori, og året før tabte AGF til georgierne. Nu risikerer FC Midtjylland at møde dansk fodbold skræk i 2. kvalifikationsrunde til Champions League (Foto: Rasmus Baaner) FC Midtjylland Vejen til CL: FC Midtjylland risikerer at trække dansk fodbolds skræk

Champions League-finalen spilles på lørdag klokken 20:45.

Her snyder Morata sin gamle klub: Champions League Efter medie-storm: Forsvunden Liverpool-profil fundet

4 kommentarer
Vis kommentarer