Porto-stjerne 'slipper' med brækket næse og hjernerystelse

Det så skræmmende ud, da Portos Danilo blev båret væk i en ambulance mod Basel i CL-kampen tirsdag aften. Man frygtede det værste for højrebacken, men brasilianeren 'slipper' med mindre skader

Der var god grund til at juble og skråle løs for Portos tilhængere 18 minutter inde i portugisernes Champions League-opgør mod Basel, eftersom hjemmeholdet førte 1-0 over schweizerne og dermed var godt på vej mod kvartfinalen.

Men i stedet herskede det en larmende stilhed på Dragao Stadion.

Hjemmeholdets brasilianer Danilo var nemlig få sekunder forinden drattet om på jorden efter et slemt sammenstød med sin egen målmand Fabiano, da denne drønede ud af sit felt for at cleare bolden.

Det formåede Fabiano, men i samme situation hamrede keeperen også sin skulder ind i  hovedet på højrebacken, der på uhyggeligt vis faldt livløs til jorden.

Samaritterne og den medicinske stab spurtede efterfølgende ind med båre og hjertestarter for at behandle den slemt tilskadekomne Porto-spiller, og stemningen på stadion var på nulpunktet, selvom det portugisiske hold havde underholdt deres publikum til fulde fra første minut.

Heldigvis viste Danilo livstegn, da han blev båret ud i ambulancen og kørt væk fra stadion – og dagen efter melder de portugisiske medier, at brasilianeren heldigvis slap 'billigt' efter det grimme uheld.

Sportsavisen A Bola skriver, at Danilo overnattede på St. John-hospitalet i Porto og de seneste undersøgelser viste, at Porto-spilleren ikke havde fået slemme hjerneskader efter sammenstødet.

Den 23-årige back slipper med en brækket næse og en hjernerystelse, og lægestaben har derfor beordret Danilo til at hvile sig og komme sig helt, før han vender tilbage til grønsværen.

Danilo lå helt livløs efter sammenstødet med sin egen målmand. (Foto: AP)
Danilo lå helt livløs efter sammenstødet med sin egen målmand. (Foto: AP)

Portos keeper Fabiano var da også rystet efter sammenstødet med sin holdkammerat.

- Jeg var dybt chokeret og ked af at se min kammerat ligge på jorden på den måde. Det var meget hårdt at se på, udtalte Fabiano til A Bola.

Portos træner Julien Lopetegui var naturligvis også glad for, at det ikke endte i en tragedie for POrtos viceanfører.

- Danilos situation var dramatisk, men han kom til bevidsthed på vej til hospitalet, og lader til at være okay. Den her sejr er til ha, sagde Lopetegui.

Kampen bød dog også på flere fantastiske mål i Portos 4-0-sejr – se drømmekasserne lige her.

 

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere