Porto-træner: Vi var klart overlegne

Portos træner Paulo Sousa vurderer, at hans hold klart overstrålede Basel i Champions League.

Indtil det 79. minut så Basel ud til at trække sig sejrrigt ud af onsdagens 1/8-finale i Champions League hjemme mod Porto.

Men så lykkedes det portugiserne at udligne på straffespark og få 1-1 med hjem fra Schweiz.

Alt andet havde da også været tyveri, mente Portos træner, Julen Lopetegui.

- Vi havde 15 skud på mål på en svær bane og spillede virkelig godt. Vi blev snydt for et straffespark i første halvleg, en forkert offside blev dømt imod os, Basel fik et gult kort, der skulle have været rødt, og vi fik et mål underkendt.

- Vi var klart overlegne mod en stærk modstander. De scorede på deres eneste chance og var 100 procent effektive, hvilket er meget sjældent i fodbold, siger Julen Lopetegui.

Basel lignede længe en sejrherre mod Porto (Foto: AP) Champions League TV: Kontroversielt - blev Porto snydt for sejren?

Basels træner, Paulo Sousa, medgav, at Porto havde spillet en bedre kamp på dagen, men returkampen er ifølge ham stadig åben.

- Vi spillede med en smule frygt, og vi er meget bedre hold end det, vi viste.

- Jeg synes, Porto var det bedste hold, selv om det ikke skabte så mange scoringschancer. Porto fik et fortjent resultat med hjem, siger Sousa.

Returkampen i Porto spilles 10. marts.

Zlatan Ibrahimovic' PSG og Eden Hazards Chelsea stødte også sammen i fjor i Champions League. (Foto: Christophe Ena/AP) Champions League Ekspertens dom: De går videre i Champions League

0 kommentarer
Vis kommentarer