PSG-stjerne: Fejrer ikke scoring mod Chelsea

David Luiz vil af respekt for sin tidligere klub ikke juble, hvis han scorer mod Chelsea i Champions League

David Luiz kommer ikke til at juble som her på billedet, hvis brasilianeren scorer mod sin gamle klub Chelsea. (Foto: AP)
David Luiz kommer ikke til at juble som her på billedet, hvis brasilianeren scorer mod sin gamle klub Chelsea. (Foto: AP)

Paris Saint-Germain-profilen David Luiz ser meget frem til tirsdagens 1/8-finale i Champions League mod Chelsea i den franske hovedstad.

Den brasilianske landsholdsspiller blev i sommeren 2014 solgt fra netop Chelsea til PSG, og forsvarsspilleren har fortsat store følelser for London-klubben, som han for tre år siden vandt Champions League med.

Derfor vil David Luiz heller ikke juble, hvis han scorer mod englænderne.

- Hvis jeg scorer for PSG, vil det være godt. Jeg vil gøre mit bedste for PSG, men hvis jeg scorer mod Chelsea, vil jeg ikke fejre det, fordi jeg respekterer Chelsea, siger David Luiz ifølge AFP.

Champions League-vinderne fra Real Madrid har flere stjerner med blandt de største i historien. Ronaldo er naturligvis en af dem...(Foto: AP) Champions League Sæt dit superhold: Bunkevis af stjerner på alle tiders Champions League-hold

I sidste sæson tørnede de to klubber sammen i Champions League-kvartfinalen. David Luiz scorede et selvmål, da PSG vandt 3-1 på hjemmebane i den første kamp. Chelsea endte med at avancere med en 2-0-sejr i London i returkampen.

PSG må undvære tre spillere til tirsdagens første kamp. Kantspilleren Lucas, midtbanespilleren Yohan Cabaye og forsvarsspilleren Serge Aurier er ude med diverse skader.

Desuden er midtbanespillerne Thiago Motta, Blaise Matuidi og Javier Pastore tvivlsomme på grund af skader. Returkampen i London spilles 11. marts.

David Luiz har det med at stå for spektakulære scoringer. Nyd denne perle fra Chelsea-tiden:

0 kommentarer
Vis kommentarer