PSG-stjerne fik perfekt hævn: - F*ck af, l*dere!

Angel Di Maria fik den perfekte hævn over sin tidligere klub Manchester United. Og det skulle markeres

Angel Di Maria lod intet forblive usagt i sin jubel mod United-fansene. Foto: Ritzau Scanpix
Angel Di Maria lod intet forblive usagt i sin jubel mod United-fansene. Foto: Ritzau Scanpix

Der var noget på spil tirsdag aften for argentinske Angel Di Maria.

Kald det ære, hævn, revanche. Uanset hvad - PSG-spilleren ville vise verden, hvad han egentlig kunne.

Eller rettere Manchester United.

I Champions League-opgøret på Old Trafford var Di Maria fyr og flamme og lagde op til begge mål, da PSG hev en vigtig sejr med hjem til Frankrig på 0-2 inden returopgøret i 1/8-delsfinalerne.

Di Maria havde inden kampen ikke lagt skjul på, at han havde noget at hævne efter sit fallerede ophold i Manchester United i 2014/15-sæsonen, hvor han blev hentet til af hollandske Louis van Gaal.

- Jeg var der kun et år, det var ikke min bedste periode i min karriere  - eller de lod det ikke være min bedste tid. Der var problemer med træneren dengang. Men tak Gud for, at jeg kunne komme til PSG og være mig selv igen, sagde DI Maria inden kampen til radiostationen France Bleu.

Efter sit første oplæg til Presnel Kimpembes 1-0-mål lod han United-fansene mærke, hvad han inderst inde følte i en indebrændt jubel, hvor han skreg sine lunger ud.

'Puta, fuck off, puta!' (noget i retning af fuck af, ludere, red.), lød det fra Di Maria.

Herfra kvitterede hjemmepublikummet med at være på nakken af argentineren i resten af kampen. Blandt andet fik han kastet et par flasker efter sig. Det er efter alt at dømme noget, som UEFA vil komme til at kigge nærmere på.

(Artiklen fortsætter under billedet...)

Angel Di Maria var ikke en populær herre på sin gamle hjemmebane. Her får han en vandflaske kastet efter sig. Foto: Ritzau Scanpix
Angel Di Maria var ikke en populær herre på sin gamle hjemmebane. Her får han en vandflaske kastet efter sig. Foto: Ritzau Scanpix

Men Di Maria var upåvirket af forfølgelsen. Det virkede til, at det snarere var en motivation. Og syv minutter efter PSG's første mål lagde Di Maria igen op til en ny scoring, da han fandt teenage-sensationen Kylian Mbappé, der satte foden på et flot indlæg til 2-0.

'Havde det svært'

Da argentineren blev udskiftet i det 81. minut, blev han buhet fra banen af United-fansene.

- Han havde det svært i første halvleg. Han har et stort vinderinstinkt. Hvis du provokerer ham, bliver han ikke svagere. Jeg troede, han havde et godt forhold til fansene. Han var en smule nervøs og havde brug for at være mere rolig i anden halvleg, siger PSG-træner Thomas Tuchel ifølge BBC og tilføjer:

- I sidste ende gjorde han det godt. Han giver altid alt, hvad han har. Han er helt vildt pålidelig.

Di Maria nåede også undervejs at blive skubbet hårdt ud af banen og ind i en bande af Uniteds Ashley Young.

- Young var heldig (med ikke at få sit andet gule kort, red.). Han ved, der er en lille bakke ned. Der var ingen grund til at skubbe ham ud i banden. Jeg er meget glad for, at han ikke blev alvorligt skadet, lyder det fra den tyske PSG-træner.

Mens Young slap for at blive udvist, blev United til gengæld en mand i undertal til sidst, da Paul Pogba fik sit andet gule kort. Det betyder, at franskmanden misser returopgøret.

De to hold mødes igen 6. marts i Paris.

Champions League Kylian Mbappé irriteret: Stop med at sprede frygt

Tunge skridt! Paul Pogba kommer ikke på banen i returopgøret efter sin udvisning i tirsdagens 0-2-nederlag mod Paris. Foto: Ritzau Scanpix Champions League Tror på CL-mirakel: - Bjerge er til for at blive besteget

Ole Gunnar Solskjær led tirsdag aften sit første nederlag som Manchester United-træner. Foto: Ritzau Scanpix Champions League Så gik den ikke længere: Mørk aften for Solskjær

41 kommentarer
Vis kommentarer