PSG-træner: Chelsea-fadæse var en genistreg

Laurent Blanc kalder Chelsea-manager Jose Mourinho et geni efter tidligt exit i FA Cup'en

Chelseas Jose Mourinho og PSG's Laurent Blanc (i baggrunden) står over for hinanden igen i næste uge. (Foto: Matt Dunham/AP)
Chelseas Jose Mourinho og PSG's Laurent Blanc (i baggrunden) står over for hinanden igen i næste uge. (Foto: Matt Dunham/AP)

Overraskelsen var total, da Bradford City med 4-2 på Stamford Bridge sendte Chelsea tidligt ud af turneringen. Aktuelt ærgrer man sig dog næppe i London, da dette exit giver en hel uges forberedelse til midtugens Champions League-brag mod franske PSG.

Andreas Christensen gjorde det ifølge manager José Mourinho rigtig godt mod Bradford. (Foto: All Over Press) Engelsk fodbold Chelsea-dansker roses af Mourinho efter fiasko

I den franske hovedstad har man da også bidt mærke i det tidlige Chelsea-exit, der giver en fordel til London-klubben. En fordel der får PSG-træner Laurent Blanc til at kalde Chelsea-manager Jose Mourinho for et geni:

- Omkring vores opgør mod Chelsea i Champions League vil jeg sige, at Mourinho er et geni. De tabte 4-2 i FA Cuppen, hvilket sikrede dem en uges forberedelse til deres kamp mod os.

José Mourinho var en tur i Bradford-omklædningsrummet for at hilse på de spillere, der sendte mægtige Chelsea ud. (Foto: AP/Tim Ireland) Engelsk fodbold Mourinho lykønskede i Bradfords omklædningsrum

- Tænk på den bølge af kritik, der havde ramt PSG, hvis vi havde gjort noget lignende mod en sådan modstander. Folk ville sige, at jeg som træner intet forstod, og sådan er det, siger Laurent Blanc til L´Equipe.

PSG og Chelsea FC tørner sammen klokken 20.45 tirsdag aften i Paris.

Chelsea vandt over Liverpool og klar til finalen i Capital One Cup efter et intenst opgør, der bød på infight mellem Chelseas Diego Costa og Liverpools forsvarer Martin Škrtel. (Foto: AP/Alastair Grant) Premier League Chelsea er finaleklar: Nedkæmper Liverpool i ond kamp

Sådan gik det, da Chelsea og PSG mødte hinanden i sidste års udgave af Champions League:

0 kommentarer
Vis kommentarer