Ramadanen rammer Liverpool: Topscorer faster før CL-finale

Mohamed Salah har gjort det klart i et interview med en egyptisk avis, at han vil holde sig til reglerne for fasten under ramadanen

Mohamed Salah kan hverken spise eller drikke hele dagen op til Champions League-finalen. Foto: AP
Mohamed Salah kan hverken spise eller drikke hele dagen op til Champions League-finalen. Foto: AP

Champions League-finalen i denne sæson har en ekstra faktor end de foregående år.

Denne gang ligger den muslimske fastemåned ramadanen nemlig samtidig med, at finalen skal spilles, og her er Salah en af dem, der faster.

Det fortæller den egyptiske offensivspiller i et interview med Al Masry al Youm.

Her slår han fast, at han ikke har nogen planer om at bryde reglerne for fasten, der skal foregå mens solen er fremme. Her gælder det blandt andet både mad og drikke, som ikke må indtages.

Til avisen lyder det desuden fra Salah, at han ikke regner med, at det kommer til at påvirke ham under kampen, at han ikke har fået noget at spise hele dagen. Han påpeger samtidig også, at familien har planer om at slagte tre kalve, som de vil ofre for at velsigne ham.

Salah har i denne sæson taget både England og Europa med storm, og det er blevet til 44 mål i 51 kampe i alle turneringer for ham.

I hjemlandet vil han utvivlsomt møde masser af støtte, og han bliver set som et kæmpe idol. Til det seneste præsidentvalg valgte én million egyptere at spilde deres stemme på netop Salah, som end ikke var opstillet.

Kampen mellem Liverpool og Real Madrid spilles klokken 20.45 dansk tid i Kiev, hvor klokken er 21.45, når kampen begynder. Opgøret sendes direkte på TV3+.

Jack Grealish har udviklet sig til en af Aston Villas største profiler i denne sæson. Foto: All Over Press Championship Stortalent var døden nær efter sær tackling

Åge Hareide har mange ting at tænke på, inden truppen skal barberes ned. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Pønser Hareide på VM-kanin?

Fotocollage: Ritzau Foto Sport og Spil Han var verdens bedste dommer: Var lænket til en kørestol