Rasende CL-fans: Vanvittige hotel-priser er 100 gange højere end normalt!

35.000 kroner for et hotelværelse lyder en pris på aftenen for Champions League-finalen i Kiev

Liverpools mange fans er bestemt ikke tilfredse med de ukrainske hoteller. Foto: AP
Liverpools mange fans er bestemt ikke tilfredse med de ukrainske hoteller. Foto: AP

Fans af Real Madrid og Liverpool må betale vanvittige priser, hvis de ønsker en seng at sove i efter Champions League-finalen i den ukrainske hovedstad, Kiev.

Således beretter det norske nyhedsbureau NTB, at mange overnatningssteder opererer med priser, der er ganget med omkring 100 i forhold til normalt natten mellem den 26. og 27. maj.

En simpel søgning på internettet lørdag middag viser, hvordan et ganske ordinært hotelværelse i Kiev denne nat koster 35.600 kroner.

Til sammenligning koster en overnatning lørdagen forinden 400 kroner på samme hotel.

Det har fået fans af de to hold til rase. Ikke mindst dem, der bookede værelser, før priserne steg voldsomt, men siden har oplevet at få dem annulleret.

Det har flere Liverpool-fans oplevet, når de har købt et værelse igennem en bookingpartner. Den spanske avis Marca beretter, at det samme er sket for Real Madrid-fans.

Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA) har på baggrund af priserne anbefalet fans, at de rejser både til og fra Kiev samme dag.

Arsene Wenger modtager fansenes hyldes ved hjemmekampen mod Burnley. Foto: Matthew Childs. Sport og Spil Mølby: Han er det bedste valg for Arsenal

Champions League Drukner i bonusser: Rivaler scorer kassen på Liverpool

Champions League Mirakuløs rejse: Liverpool-profilens besked fra 2012 går viralt

Champions League Voldsomt raseri efter CL-drama: - Det er virkelig pinligt

37 kommentarer
Vis kommentarer