Real reddet: Drømmefinale i vente

Den kongelige klub fra Madrid er klar til sin tredje finale på bare fire år, og de er på jagt efter den 12. titel i verdens bedste klubturnering

Følg Fodbold
Følg Champions League

I det allersidste Madrid-derby på Estadio Vicente Calderón skulle Atlético bruge et regulært mirakel, eftersom de havde tabt første opgør med 3-0 – og det var tættere på end som så.

Hjemmeholdet startede med ild i øjnene, og Koke tvang Keylor Navas til en refleksredning efter bare få minutter. Kort efter måtte Jan Oblak gøre det samme efter et hovedstød fra Casemiro.

Stadion bulderkogte allerede fra start, men gik decideret grassat indenfor det første kvarter. Først tabte Ronaldo af alle spillere en hovedstødsduel mod Saúl Ñíguez, som åbnede scoringen.

Se den overraskende scoring her:

Kort tid efter begik Raphaël Varane straffespark mod Fernando Torres.

Keylor Navas havde lappen på, men Antonio Griezmann gjorde det til 2-0 i støjinfernoet.

TVIVL om Griezmann-straffe: Rammer franskmanden i virkeligheden bolden TO gange ved sparket?:

Første halvleg var fuld af fart, nerver og gule kort, men Real Madrid slog tilbage. Karim Benzema snørrede tre rundtossede mænd på baglinjen og serverede bolde for Toni Kroos. Oblaks redning på stregen var kun en forsinkelse, for Isco skovlede bolden i nettet til 2-1.

SE DRIBLETUREN ØVERST

La remontada – eller comebacket – blev aflyst.

Atlético måtte satse, men ilden i øjnene brændte ud, selvom mester-motivatoren Diego Simeone kæmpede lige så bravt som folket på lægterne af det nedrivningstruede stadion.

Bedste chance for at genoplive kampen kom med 25 minutter igen, men her diskede Navas minsandten op med en dobbeltredning, som definitivt slukkede håbet.

Atlético løb panden mod en mur, som det så ofte er sket mod Real. De sidste tre år er lillebror blev slået ud af Champions League af storebror, og stimen fortsatte denne onsdag aften.  

Real Madrid møder nu Juventus, som de besejrede i finalen i 1998 på et mål af Pedrag Mijatović. Dengang var Zinedine Zidane Juventus-spiller, men siden har der stået Real Madrid på det hele for den titel-sultne franskmand.

Finalen spilles 3. juni i Cardiff.

CL-finale

Ronaldo provokerer Atlético-fansene, da Isco udligner:

Populær tv-vært overrasker: Jeg har sagt ja!

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind