Ronaldo målløs over baneløber: 'Cristiano, kram mig'

Kampen mellem PSG og Real Madrid blev i et kort øjeblik afbrudt i anden halvleg, da en fan løb ind på banen for at hilse på sit store idol

Cristiano Ronaldo er efterhånden vant til at blive omringet af fans, når han bevæger sig ud i den civile verden.

Den portugisiske verdenstjerne er et kæmpe navn over hele kloden, og derfor er folk naturligvis vilde efter at få en autograf eller en selfie med Real Madrid-profilen.

Men det er ikke kun uden for grønsværen, at den 30-årige målmaskine bliver opsøgt at fodboldfans.

Onsdag aften blev kampen mellem PSG og Real Madrid kortvarigt afbrudt i anden halvleg, da en tilskuer løb på banen og spurtede i retning mod Ronaldo.

Se også: Gigantisk El Clasico-skandale under opsejling

Mens sikkerhedsvagterne halsede efter den vilde fan, var Real-stjernen overraskende rolig i selve situationen, selvom tv-billederne også viste, at han var forbløffet over at se tilskueren på banen.

Baneløberen ville da heller ikke gøre Ronaldo ondt - tværtimod slog han armene rundt om verdensstjernen - før han blev hevet væk af vagterne igen.

Se den kuriøse episode fra opgøret i videoen øverst i artiklen

Det er bestemt ikke første gang, at en fan løber ind på banen for at komme tæt på sit idol.

I en venskabskamp sidste sommer i New York blev Real Madrid- og Roma-spillere overrumplet af en hær af vilde baneløbere, der ville komme helt tæt på de store stjerner.

Der var så stort kaos, at kampen blev afbrudt i en periode. Se klippet her:

Og i sidste måned under en rugby-kamp mellem Sydafrika og Samoa løb en tilskuer ind på banen og klyngede sig til spillerne for at være med i selve spillet... At han turde lægge sig ud med 30 fuldvoksne rugbyspillere, ja det må kun guderne vide hvorfor.

Se det skøre klip herunder:

0 kommentarer
Vis kommentarer