Ronaldo ramt af storhedsvanvid: Opkald Champions League efter mig!

Champions League er på vej mod en navneændring, hvis det står til turneringens topscorer

Det var Real Madrid, der vandt lørdagens Champions League finale, men det er Liverpools målmand, Loris Karius, der er løbet med overskrifterne ... og nå ja, så scorede Gareth Bale da også lige et ganske godt mål.

Noget kan tyde på, at det ikke behager Real Madrids største stjerne, Cristiano Ronaldo, at han ikke fik en hovedrolle i finalen. Lige så glimrende en turnering han har haft, lige så anonym var han i finalen. Han er dog godt i gang med at tage revanche her efter slutfløjtet.

Først brugte han et interview på at komme med en lettere kryptisk meddelelse:

- I de kommende dage vil der komme en besked til fansene, som altid har været ved min side. Nu er det tid til, at vi skal nyde dette øjeblik, og så kan jeg komme med et nærmere svar. Men nu skal vi nyde det, lød det fra Ronaldo til BeIn Sports.

Champions League Kryptisk Ronaldo: Der kommer en nyhed om få dage

To af finalens hovedpersoner - på hver sin måde. Foto: AP
To af finalens hovedpersoner - på hver sin måde. Foto: AP

Han fik også løftet sløret for, at det rager ham en høstblomst, at han ikke fik nettet i finalen. Nu har han selvfølgelig også allerede scoret 15 mål i årets Champions League.

- Hvem blev topscorer igen? lød det retorisk fra målmaskinen efter kampen, skriver Marca.

- Champions League burde skifte navn til CR7 Champions League.

- Nu har jeg vundet fem (Champions League titler, red.) og er topscorer igen, så jeg er ikke ked af det, lød det fra verdensstjernen.

Ronaldo var i øvrigt ikke den eneste Real Madrid-spiller, der kom med lunkne udmeldinger midt i fejringen. Dagens store helt var Gareth Bale, men waliseren fik efter kampen forklaret, at han bestemt ikke var tilfreds med at starte på bænken.

Liverpool Blev til grin foran hele verden: Nu flænses han af klubbens egne fans

131 kommentarer
Vis kommentarer