Ronaldo redder Real Madrid - igen

Den portugisiske superstjerne var igen forskellen, da Real Madrid igen besejrede AS Roma 2-0

Cristiano Ronaldo gik igen forrest, da Real Madrid besejrede AS Roma. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo gik igen forrest, da Real Madrid besejrede AS Roma. (Foto: AP)

Uanset, om det er Zinedine Zidane eller en anden, der beklæder trænersædet i Real Madrid efter sommerferien, så venter der en udfordring, der burde kunne få sveden til at springe på enhver trænerpande.

For der er bare så langt fra ambitionerne til præstationerne i virkelighedens verden for 'Los Blancos', der er alt andet end galaktiske i den aktuelle version.

Mange ville ellers føle det rimeligt at spørge, hvor svært det egentlig kan være at få et hold med navne som Gareth Bale, Karim Benzema, Luka Modric og en vis Cristiano Ronaldo til at levere både  seværdig og effektiv fodbold.

Men det er tilsyneladende ikke så let.

Se også: Nu kommer det: Målteknologi i Champions League-finalen

Spørg bare Rafael Benitez, der fik sparket tidligere på sæsonen efter en række skuffende resultater, mens holdet ellers kun var to point efter Barcelona - oven i købet med en kamp i hånden.

Ellers spørg klubikonet Zidane, der efter en flot start på trænerkarrieren nu kan se sit hold håbløst tabt i titelkampen, hvor der nu er 12 point op til catalonierne.

Samtidig er der knas på de indre linjer, hvor superstjernen og super-egoet Ronaldo bestemt ikke gør noget for at være samlingspunkt for holdkammeraterne.

Her brænder Ronaldo KÆMPE chance:

- Hvis alle var på mit niveau, ville vi være nummer et, konstaterede han efter derby-nederlaget til Atletico Madrid, og så var den sidste rest af god stemning på Santiago Bernabeu ligesom spoleret.

Så det eneste, der kan redde sæsonen, vil være hjemførelsen af det 11. Champions League-trofæ.

Se også: PL-bosser afviser: Vi laver ikke vores egen liga

Madrilenerne syntes da også sikkert på vej mod kvartfinalen efter 2-0 mod AS Roma i det første møde i 'den evige stad'.

Men måske er den selvsikre Ronaldo ikke helt galt på den.

For havde det  ikke været for hans uforlignelige skarphed foran kassen, så kunne det være endt i aften af de helt slemme.

I tirsdagens andet opgør sørgede Andre Schurrle for Wolfsburgs enlige scoring i sejren over Gent. (Foto: AP)
I tirsdagens andet opgør sørgede Andre Schurrle for Wolfsburgs enlige scoring i sejren over Gent. (Foto: AP)
 

I første halvleg sejlede et groggy og umotiveret Madrid-hold nemlig rundt i manegen, mens Edin Dzeko og Mohamed Salah brændte enorme chancer, som kunne have vendt kampen, til tonerne af Real-tilhængernes pibekoncert.

I den anden ende blev Ronaldo selv bremset af Wojciech Szczesny, mens værternes forsvar blev ved med at lække chancer.

Så Salah og Alessandro Florenzi fik flere chancer for at skabe en sensationel udesejr, da kongen af Bernabeu slog til med en uskøn knæscoring på Lucas' oplæg.

Den scoring dræbte gæsterne, og kort efter kunne James Rodriguez sparke bolden ind fra en spids vinkel på Ronaldos forarbejde.

Se også: PSV ser rødt og holder nullet mod Atlético Madrid

Dermed er Real Madrid stadig med i kampen om 'trofæet med de store ører'. Men der skal ske store ting i defensiven, hvis det skal blive til endnu en titel.

I tirsdagens andet opgør besejrede Wolfsburg, der vanen tro var helt uden Nicklas Bendtner, Gent og Lasse Nielsen 1-0 og går videre med 4-2 samlet.

Her øger James til 2-0:

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere